Pareri

Administratia asteapta sugestii. In toamna aveau solutii la tot dar le-au prapadit intre timp. Aidoma celor 9 telefoane.

Comisia de circulație funcționează oficial încă de săptămâna trecută la nivelul Bacăului” a scris ieri viceprimarul Cristian Ghinghes. „Sugestiile voastre pentru descongestionarea traficului le aștept fie aici, fie pe cristian.ghinghes@primariabacau.ro” a continuat el. Si hai sa incercam a intelege ceva din asta. Practic aceasta comisie NU FUNCTIONEAZA.

Administratia asta e alcatuita din oamenii care au candidat in toamna la functiile castigate prin vot. Bun. Si au ajuns sa castige aceste functii in urma unei campanii zic eu agresive si mincinoase insa ei spun ca au castigat in baza unor strategii, planuri si viziuni pentru a „recrea Bacaul”. Fac un compromis si le dau dreptate, deci campania n-a fost mincinoasa asa cum si-au dat seama bacauanii dupa ci una bazate pe cele trei elemente.

Acum ne intrebam ca prostii: – Ar trebui sa le dam noi sugestii si pareri despre cum sa decongestioneze traficul? Bai, voi sunteti sanatosi? Efectiv va intreb daca realizati gafele in care va bagati.

Pai daca ai candidat si ai avut planuri pentru dezvoltarea Bacaului, puse pe hartie, discutate in grupul (eu zic gasca) useristo-plusist si ne povesteai ca #papaNecula nu stie sa rezolve problemele, ca voi stiti, acum veniti si ne intrebati pe noi cum sa va apucati de treaba? Nu cumva voi trebuia sa aveti deja un plan pentru toate aceste lucruri si chiar sa va si apucati de treaba? Ati scos alt tam-tam cu aceasta „Comisie de circulatie” care de fapt e un fas propagandistic si ne asteptati pe mail solutiile?

In tomana bacauanii au votat candidatii care ne prezentau niste solutii din cate imi amintesc. Nu ne-ati spus ca va doriti functiile din primarie pentru salariu si la treaba vom participa cu totii.

Nu stiu daca presedintele Ivancea a primit solutii pe mail la cum sa-si faca treaba, cum sa acceseze fonduri si cum sa imbunatateasca infrastructura rutiera din judet dar pare ca nu. Omul a promis, a ajuns presedinte si face treaba. Voi inca mazgaliti niste postari penibile in care ne explicati pe romaneste ca habar nu aveti cum sa-i dati drumul la treaba si ne asteptati opiniile. Daca tot ne cereti opiniile, nu cumva bacauanii v-au explicat faptul ca marirea taxelor si pretului la apa nu e in regula? Nu v-au spus bacauanii cum sa cositi balariile de un metru din municipiu? Hai babaieti, faceti o solicitare in acest sens bacauanilor ca va spun ei cum si ce trebuie sa faceti.

Daca parerea bacauanilor e ca trebuie sa va dati demisiile pentru incompetenta, ii ascultati?