Pareri

Clotilda a „simulat” un fault. Userismul a mai primit un cartonas galben.

In primul rand ma mir de ce comportamentul useristilor din intreaga Romanie e identic. Astia par sa fi facut o scoala de „specialitate” si poate ca la acele cursuri de „primavara” despre care imi povestea agentul de vanzari responsabil cu apa plata in Bacau, pardon, actual senator Cernic, astia primeau indicatii despre cum sa se tavaleasca pe jos cand un adversar se indeapta spre el. Stiti, asemeni jocului de fotbal cand simulezi un fault pentru a primi o lovitura libera. In cazul de fata, cel politic, niste aclamatii si ovatii sa rasune plaiul mioritic.

Prostia se imprastie rapid prin curentul USR al oamenilor noi si jurnalistul Dan Bucura ne povesteste despre niste „simulari” facute de Clotild Armand pentru care electoratul ii va acorda cu siguranta cartonas. Probabil rosu. Haideti sa vedem pana unde merge „magia” primarilor Pinochio si cum isi inchipuie astia ca nasul nu le va creste. 🙂

Haideți să vă dau, în exclusivitate, o bombă! Voi demasca aici un FAKE NEWS de proporții! Și abia aștept să văd reacția celor care sar ca arși când zic ceva de primarul Clotilde Armand:

Știți cu toții că pe doamna primar o „urmărește” mafia. Zilele trecute doamna Armand a aruncat bomba: un ticălos ar fi atacat-o la semafor și a încercat să intre peste ea în mașină. Imediat au sărit toți colegii săi, s-a introdus rapid placa cu mafia și gata isteria..
Acum vine bomba! Clotilde Armand a refuzat să depună plângere împotriva presupusului agresor! Ea doar a sunat la poliție și i-a informat despre incident! Când a fost invitata să scrie plângere, a refuzat. De ce?
Abia acum vă rog să stați jos! Chiar și fără plângere, oamenii legii au luat la puricat imaginile de pe camerele video din intersecția indicată de primar. Nu există niciun agresor! Mașina primarului trece nestingherita pe tot traseul..
Deci Fake News ordinar, marca USR! Ăsta este nivelul și până aici s-a ajuns. Știu, unii încă vor găsi scuze..” a scris jurnalistul pe pagina sa de facebook.