Comunicat de presa

Avocatul Daniel Miclaus si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al Filialei Municipale PNL Bacau.

Dragi prieteni,
În urmă cu câteva minute mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al municipalei PNL Bacău. Vă mărturisesc, cu toată sinceritatea și modestia: consider că am făcut ceea ce trebuia!
Aceasta pentru că am înțeles că politica este cu adevărat un act de responsabilitate civică. Și mai ales că nu poți fi dimineața la putere și seara în opoziție! Sau invers. Pe mine știți de unde să mă luați! Eu sunt liberal, unul pe care nu l-au vrut cei care au făcut o aventură din lucrurile publice, din res publica adică. Dar, important este, dragi prieteni, că am ajuns aici. Unde apele se despart. Am lângă mine oameni cu care mă mândresc.
Aștept alături de mine tot ceea ce este bun și valoros în PNL. Vom stabili împreună care va fi rolul fiecăruia, pentru că este nevoie de tot ceea ce poate da sens și forță unei organizații! Este vremea liberalismului, este timpul în care trebuie să ne luăm destinul în mâini și să ne ridicăm de pe cojile de nuci unde au dorit să ne pună veleitarii care au rispit un potential uriaș. Bacăul este liberal în esența lui. Dar pentru a-i reda acea esență este nevoie de atitudini concludente, ferme.
Eu nu voi face nici un fel de partizanat, nu voi ceda niciodată nici măcar un cartier, o stradă, darmite o primărie de municipiu unui partid sau vreunei persoane! Mă simt capabil să ofer toată energia, educația, cunoștiințele mele, forța mea, pentru ca Bacăul să fie un oraș pentru oameni, nu pentru partide controlate de trei-patru indivizi, aceeași care se rotesc între ei, de nici nu mai știi ce culoare și mers au.
Dragi prieteni. sunt încrezător că decizia luată astăzi va fi una câștigătoare, Cred cu toată tăria că maturitatea noastră va determina un nou început în această organizație”, a scris Miclăuș pe pagina personală de Facebook aseara.