Pareri

Scoala Gimnaziala Mihai Dragan interzice accesul parintilor la festivitatea de premiere a elevilor de clasa a 8-a!

Astazi 10 iunie 2021 va avea loc festivitatea de premiere a elevilor de clasa a 8-a de la Scoala Gimnaziala Mihai Dragan. Aceasta scoala a reusit in ultimii ani sa fie in centrul atentiei cu diferite scandaluri si reuseste si de aceasta data pentru ca a interzis accesul parintilor acestor elevi la aceasta festivitate.

Desi legislatia in vigoare nu mentioneaza despre vreo restrictie in aceste cazuri, Scoala Gimnaziala Mihai Dragan isi permite sa faca legea. Si daca nu e posibil sa fie prezenti acesti parinti la festivitate (probabil din cauza pandemiei) le-am sugera sa faca acest lucru la Mall, acolo unde Primaria a putut organiza un maraton „fara numar” si la acelasi Mall unde pe 1 iunie au putut fi prezenti circa 1000 de persoane.

Daca se organizeaza un „maraton de vaccinare” acesti parinti ar fi putut fi prezenti? Sigur ca da.

Cat de penibili putem fi sa ne taiem craca singuri si sa ajungem sa fim atat de penibili? Un parinte s-a plans de aceasta restrictie printr-un mesaj trimis pe pagina noastra si acesta mentioneaza ca nu ar fi un lucru normal. Si nici nu e! Putem sa ne calcam in picioare pe Insula si la Mall dar nu ne putem bucura de festivitatea de premiere de la scoala?

Nu intelegem si nu stim cu cine s-a sfatuit conducerea acestei scoli cand a luat aceasta decizie insa nu credem ca vreo institutie publica a recomandat aceasta restrictie. Si daca e sa-si faca de cap, cei de la Scoala Mihai Dragan sunt foarte priceputi in ultima perioada.

Parintii in schimb au lasat un mesaj pe grupul de WhatsApp al scolii in care le mentioneaza celor din conducere ca nu exista nici legislatie in vigoare pentru aceste restrictii si vor fi prezenti maine la aceste festivitati!