Pareri

Pur si simplu nu inteleg de ce Luci se scalda in prostie.

In aceasta seara senatoarea Cristina Pravat a declarat ca edilul minte si din cauza lui bugetul e in deriva. Tot in aceasta seara Luci a declarat, dar a se citi cu atentie! :

PSD face ce știe mai bine! În timp ce pentru alegerile din Comuna Tamasi au ales să apeleze pentru pliantele electorale decontate din bani publici la susținerea unei persoane condamnate definitive, la Bacău prin gura doamnei senator PSD Breahna-Pravat, lipsită de orice decență și respect față de actul de justiție, încearcă o presiune asupra instanței de judecată pronunțându-se într-un mod manipulator chiar în ziua dezbaterilor pe fond asupra legalității bugetului!

Așa se procedează când îți lipsește și ultimul dram de demnitate sau un minim respect față de instituțiile statului!
Doamna senator, poate încă nu ați aflat, hotărârile privind dezlegarea adevărului le pronunța instanțele, nu dumneavoastră!”
Ati prins prostia din zbor? Luci a declarat de zeci de ori ca PSD si independentul sunt vinovati de blocarea bugetului, de lipsa de fonduri, de proiecte aflate in pericol sa se mai deruleze….etc. Deci asta a acuzat cu subiect si predicat niste oameni pentru niste lucruri de care nu e sigur. In postarea din seara asta acelasi Luci ii recomanda si o atentioneaza pe senatoarea Pravat de faptul ca doar instanta e in masura sa dea verdicte!
Pai bine boss, iar mananci cu lingurita si cantaresti cu dubla masura? Pai daca matale ai manjit consilierii opozitiei cu de toate (ca la shaorma) si i-ai declarat vinovati pentru zeci de lucruri, te-ai considerat indreptatit? Nu cumva aceeasi instanta trebuia sa faca asta? Nu-i asa ca doar cand esti in USR esti indreptatit sa faci astfel de gafe?