Pareri

Umilinta cetatenilor care au fost chemati la vot de Luci in septembrie anul trecut.

Cobor sa fac niste mici cumparaturi desi ma aflu in paradisul fiscal al Bacaului. Observ ca in spatele blocului vecinul de la parter se chinuia sa toaleteze gardul viu ajuns sa arate jalnic.

„Salutare nea Vasile, te-ai apucat de gardul viu? Ce ai cu el” il intreb ironic.

„Pai, ce am de ales? M-au chemat la vot in septembrie si acuma ar trebui sa-i chem sa-si faca treaba!” imi spune. „Dar la anii mei imi e cam greu sa fac asta si cred ca am sa renunt. Tin mai mult la sanatate!” continua el.

„Nea Vasile, in fata blocului au venit astia ieri si au toaletat gardul viu. Aici nu i-ai zarit?” ii zic. „Astia fac totul la fatada. Fac poze si atat. Cine are ghinionul sa locuiasca in spatele blocurilor trebuie sa-si faca singuri.” continua vecinul meu ironic.

Cornisa Bistritei numarul 31 e locatia si treaba se face de mantuiala. Cine sta in zona observa ca toaletarea s-a facut la nimereala. Si cica se face la nimereala pana pe 26 iunie dupa cum afirma autoritatile.

Pensionarii incearca sa-si faca singuri curatenie in fata blocului desi nu mi se pare normal acest lucru. Nea’ Vasile sufla din greu si i-am recomandat sa se preocupe de sanatate. De curatenie se preocupa administratia. Nu asta, ci ailalta care va promite din nou gogosi. Nea’ Vasile e cu plata impozitului la zi. Si a cotizat 42 de ani statului roman. Bine, n-a cotizat astora care ne conduc acum.

Sa se abtina postacii aia care ne recomanda sa ne facem singuri curatenie in „ograda”! Ograda asta e a Primariei Bacau, cea care nu reuseste mai nimic.