Pareri

„Mama voastra de nemernici!” Grupul „celor 3” de la Buhoci sunt useristi veritabili!

Mama voastra de nemernici!„. De cate ori spun asta zilnic? De mai multe ori. De ce? Pentru ca niste nemernici se cred zei, se considera atotstiutori si considera ca detin adevarul absolut. Cine-s astia de obicei? Nemernicii de la USR care nu au alta treaba toata ziulica decat sa improaste cu noroi absolut tot ce nu e din ograda lor.

La Buhoci exista o buba, nici nu conteaza detaliile, una care cica ar vinde nu stiu ce bucata de teren si nu pentru biblioteci (asa cum doresc cei trei useristi de acolo) ci pentru nu stiu ce alta prostie. De ce nu conteaza detaliile? Pentru ca cei trei s-au constituit intr-o opozitie ferma cu niste presa anuntata sa fie prezenta la usa Primariei Buhoci poate reusesc sa puna in scena o piesa de teatru ieftina. Nu stiu ce hram poarta primarul comunei Buhoci si nici nu ma intereseaza, important e ca astia trei sunt foarte vehementi in postarile pe facebook si declara cum ca opozitia userista isi doreste binele oamenilor din comuna pe cand ailalti vor sa hacuiasca nu stiu ce teren public privat.

Cei trei crai de la rasarit, in speta minunatiile astea trei de la USR Buhoci spun ca lupta din rasputeri sa se faca dreptate! Si chiar zic ca-i bine, sanatos si demn de o democratie normala. Intr-un comentariu pe o postare a altui consilier (nu din gasca braileanului de Bacau) le-am scris ca-s asemeni grupului „celor 12” din Bacau! Au luat foc, au inceput sa zbiere si au inceput sa jigneasca tot ce misca in jurul lor. Astia nu suporta critica si accepta doar adevarul sustinut de ei. Desi nemernicii n-au inteles ca de fapt era o comparatie si nu o jignire la actiunea demarata de ei, si-au aratat imediat adevarata fata cea de userism otravitor.

La un moment dat, unul dintre ei mi-a scris in privat un mesaj in fata caruia m-am crucit. Oamenii astia-s bolnavi. Bolnavi rau!

Nu vreau să-l promovez pe Doru, nu merită nici chiar dacă este reclamă negativă. Cei trai crai USR de la Buhoci au material cât pentru un serial de genul „Suleyman magnificul „!” mi-a scris unul din consilierii USR Buhoci.

Bineinteles ca i-am scris inapoi fix ce trebuia dar nu ma pot abtine sa nu mentionez inca odata pana unde le merg mintea astora. In mintea lor, Radu Danut o fi frate de sange cu regretatul Doru Sechelariu si raspunde in acest moment de „imaginea” lui. Mie asta imi suna a soi de amenintare, una care ma atentioneaza cum ca n-ar vrea sa il loveasca „in cateva episoade” pe Doru. Babaieti, Doru Sechelariu nu m-a cunoscut si nu am niciun contract cu vreun urmas de-al lui. Familia Sechelariu nu poate fi „murdarita” de niste nemernici ca voi, nici daca va mai nasteti de zece ori. Nu ma puteti opri sa atrag atentia porcariilor pe care le fac cei din USR scriindu-mi ca vezi Doamne aveti voi nu stiu ce porcarii despre Doru. L-am intrebat si pe autorul mesajului daca-i sanatos la cap. Eu sunt sigur ca nu.

Alt pupincurist useristo-plusist din gasca astora ma invita la Buhoci cu „biciclistul de la Bruxelles” (Benea in mintea lui). Alt nemernic! Astia au otrava si-n urina. Ce treaba am eu cu bicicleta aluia de la Bruxelles? Adevarul e ca au o temere imensa cum ca vor fi „inghititi” ca si partid, dau cu toporul in stanga si in dreapta si sunt mai vehementi ca pesedistii. Ba nici aghiotantii regretatului Vadim Tudor si Partidul Romania Mare nu ajunsese la nivelul astora. Spuneti de membrii AUR ca-s daunatori mediului politic? Nicidecum cat sunt astia.

Opozitia facuta la Bacau de consilieri e considerata de USR ca una otravitoare insa cand vine vorba de opozitia facuta la Buhoci e tratata fix pe dos. Pai, babaieti, e sau nu buna opozitia intr-un CL? E sanatoasa doar cand opozitia e facuta de USR?

„Daca nu esti cu noi esti impotriva noastra” pare sa fie lozinca oamenilor noi din politica facuta de USRPLUS. De fapt PLUS e bagat in oala cam degeaba. USR-ul a fost mereu in tot rahatul posibil si n-a avut decenta in tot ce inseamna mesaj public. LuciDinBraila arunca cu noroi in Bacau si asa fac si cei din gastile formate intru ideologia „sangelui albastru”. Cristian Ghinghes a mai salvat cate ceva din derapajele braileanului si deputatul Ichim Paul a fost destul de cumpatat in postarile publice. Dar Ghinghes nu reuseste sa „acopere” chiar tot rahatul.

Deci, babaieti, cand veti dori sa recastigati macar un procent din cele zece pierdute in fata electoratului in ultimele 9 luni, incercati sa nu mai aruncati cu noroi si sa respectati votul cetatenilor. Sa respectati consilierii votati de comunitate. Fiind atat de nemernici nu veti putea decat sa va afundati in haosul deja existent.

Foto: E TV Bacau