Comunicat de presa

Cristian Paul-Ichim, mesaj de 1 iunie: „Să nu uitați să visați îndrăzneț!”

În prima zi de vară celebrăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.
Cu această ocazie, vouă, copiilor, vă doresc să vă bucurați de fiecare zi, să râdeți și să vă jucați cât mai mult, să aveți liniște și pace acolo unde vă aflați, să fiți sănătoși, să aveți aripi către împlinirea fiecărui vis pe care îl aveți, să vă bucurați de oamenii de încredere care vă oferă dragoste și căldură, să fiți deschiși către educație, să fiți creativi și să aveți curaj în tot ceea ce vă propuneți să faceți! Iar pe măsură ce o să creșteți, să nu uitați să visați îndrăzneț, să păstrați mereu sufletul curat, să aveți lumină în privire și un zâmbet veritabil pe chip.
Rolul nostru, al adulților, este să construim un cămin pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, să avem o permanentă grijă și atenție pentru creșterea copiilor noștri. O educație sănătoasă este o comunitate de viitor, de perpetuare, peste generații, a unei societăți prospere.
Dar să nu uităm, astăzi este și Ziua Internațională a Părinților, sărbătoare recunoscută de ONU la nivel mondial. Părinții sunt cei care ne fac să ne simțim copii și ne ghidează drumul în viață. Cu certitudine, viitorul aparține copiilor, iar noi, maturii, trebuie să ne unim eforturile pentru a le crea un viitor luminos acasă.
Vă doresc un viitor senin, plin de bucurii, zâmbet și culoare!
La mulți ani, copii!” a declarat deputatul Cristian Paul Ichim/USRPLUS