Pareri

Multumim Cristian Ghinghes!

Avem o administratie care nici nu poate, nici nu stie si nici nu se muleaza pentru dezvoltarea municipiului considerand ca opozitia din CL e doar buturuga mica ce rastoarna carul mare. Carul mare considerandu-se Luci si gasca lui. Ca Luci traieste in bula lui una in care merge paralel cu realitatea ne-am convins cu totii insa trebuie sa observam ca sunt niste mici exceptii in administratia asta ce te face sa mai speri.

Desi nu ezit sa o critic sau sa o contrazic in postarile facute, consilierul Ana Groza (USRPLUS) mai spala ceva din „pacatele” si indolenta administratiei locale, incercand pe cat ii „permite” Luci si partidul sa puna umarul la rezolvarea unor probleme sesizate de cetateni. Pentru aceste lucruri, Urban Bacau nu a pus tunurile pe ea si are minimul respect pentru un om care poate da un restart prostiei braileanului.

Incontestabil, Cristian Ghinghes, viceprimarul municipiului Bacau (USRPLUS) e „buretele” ce sterge cele mai multe penibilitati aruncate in aer de LuciDinBraila si nici pe el nu am ezitat sa-l criticam atunci cand consideram ca e necesar. Cu toate ca au mai fost situatii in care „tunurile” Urban Bacau au fost indreptate catre actualui viceprimar, nu putem sa nu remarcam o situatie pentru care trebuie sa-i multumim.

Sambata, Ha-Ra Media/Urban Bacau a organizat un eveniment caritabil, „Cu inima deschisa”, eveniment ce s-a dorit a fi in sprijinul asociatiei „Vali si Rebeca” din Targu Ocna. Dupa ce am solicitat o autorizatie pentru acest eveniment am observat ca ni s-a raspuns „favorabil” ca si solutie a celor ce au primit solicitarea. Urma sa primim detalii despre acest lucru si acestea nu mai veneau dupa trei zile trecute. In acest moment, colegul Hanga Radu l-a apelat pe viceprimarul Cristian Ghinghes si l-a rugat sa verifice situatia petitiei.

„Nefavorabil!” ii raspunde viceprimarul si atunci Radu i-a explicat si aratat raspunsul „favorabil” primit pe adresa de mail a noastra. Pentru ca exista o problema in sistemul informatic, ni s-a explicat ca a fost o eroare raspunsul „favorabil”. Nu stiu daca mai conteaza ce a urmat dar trebuie sa mentionam ca pana la urma evenimentul a avut loc si credem ca fara ajutorul viceprimarului nu am fi reusit. Asta credem noi si am hotarat sa-i multumim public pentru implicarea in acest sens, fiind intru totul de acord ca acesta spala (prea) multe pacate ale edilului pentru care cuvantul „comunicare” a existat doar in campania electorala.

Multumim Cristian Ghinghes!