Local

Performanta dupa performanta la CS Hikaru! Astazi, doua premii intai la dans modern!

Festivalul de arta “Provocarea Talentelor” Ed. XLI  „Flori de liliac” s-a desfasurat astazi de la ora 10.00 la sala Ateneu si motto-ul festivalului a fost „Talentul tau este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tau pentru Dumnezeu” (Leo Buscaglia ). Ceea ce mi-a sarit in ochi a fost prestatia trupelor “Baby H” si “Dancing Dolls”, trupe infiintate la inceputul acestei luni de catre Andreea Mazilu, directoarea clubului sportiv C.S. Hikaru Bacau, acolo unde stiam ca se ocupa de karate.

Cele doua trupe infiintate de Andreea sunt de dans modern si au in componenta sportivi din Faraoani si Valea Mare si au avut parte de doar 6 antrenamente dupa care s-au prezentat la evenimentul de astazi. Si ce s-a intamplat astazi? Ambele trupe au luat locul I la categoria de dans modern la acest festival, un lucru de invidiat pentru ca Andreea a reusit ceea ce nu e deloc usor.

Bucuria celor mici a fost de nedescris si avem cateva fotografii ce ilustreaza acest lucru. Putem doar felicita ambitia si priceperea Andreei Mazilu in materie de sport si de atingerea celor mai mari performante si atasam fotografiile si un clip video de la eveniment.

[supsystic-gallery id=9]

Trebuie sa-i multumim si pentru ca astazi a raspuns prezent la evenimentul creat de noi, „Cu inima deschisa” si celor interesati de sporturile practicate de clubul C.S. Hikaru un numar de telefon la care pot primi informatii despre cursuri: 0743 872 148