Evenimente, Local

“1 Iunie – Copii împreună, copii fericiţi!”

Ieri a fost o zi importanta pentru elevii scolii Gimnaziale Speciale ”M.Montessori” Bacău, zi in care activitatile specifice au avut loc sub genericul “1 Iunie – Copii împreună, copii fericiţi”. Echipa Ha-Ra Media/Urban Bacau a fost invitata sa ia parte la aceste activitati desfasurate sub atenta indrumare a doamnei profesor, Cornelia Agnes Dodan, copiii fiind însoţiţi de părinţii lor.

Au fost derulate 4 activitati si anume: “Drept la ţintă”- activitate sportivă, “Fereşte jaloanele” – activitate sportivă, “Găseşte linia de final” – activitate de orientare cu bastonul alb si “Lumea colorată a copiilor fericiţi” – activitate de desen, unde s-a concurat în echipe “diferite” prin vârstă dar asemănătoare prin bucuria de a fi împreună.

2021 este anul reîntâlnirii copiilor, în locurile în care ei îşi desfăşurau existenţa, zi de zi: în şcoli, în parcuri, în locurile de joacă. Dorul de jocurile împreună, de bucuria de a împărtăşi cu ceilalti efortul şi reuşitele individuale şi colective, i-au adus împreună, ieri, 28 mai, la Şcoala Gimnazială Specială ”M.Montessori” Bacău unde am realizat si un reportaj cu acest eveniment:

Initiativa nu poate fi decat aplaudata la scena deschisa si acest lucru l-a facut si echipa noastra fiind prezenta la acest eveniment important.