Pareri

Balarii, serpi si liniste totala in administratia Luci! Edilul se zbate doar sa critice PSD-ul si atat!

Se vorbeste despre aceeasi firma Milenium care s-a ocupat si in trecut de cositul mecanizat al balariilor si al gardurilor vii cum ca tot ea se ocupa si acum de acest aspect. Pentru ca nu exista „transparenta” promisa, nu ne referim decat la ceea ce ne soptesc cei din Primarie. Daca ne uitam in jurul nostru ne convingem ca balariile n-au fost nicicand in asa hal. In multe locuri ele depasesc 50 de centimetri si pe retelele de socializare apar deja poze cu serpi in scarile blocurilor.

Pe vremea lui Necula zbarnaiau drujbele si utilajele de cosit mecanic in fiecare zi si tot nu reusea sa puna la punct spatiile verzi dar daca ascultam linistea din cartiere si din parcuri in timpul administratiei actuale putem paria ca vine „potopul”. Apar tot mai multe fotografii alaturi de critici la adresa braileanului si ne minunam de balariile de un metru si niste serpi ajunsi in scarile de bloc.

Foto: Frasinescu Ionela
Foto: Frasinescu Ionela

Se vorbeste despre o firma Milenium care are probleme si care cica ar fi in insolventa asadar nu reuseste sa se ocupe de cositul mecanic asa cum ar trebui. Bineinteles ca braileanul ne vorbeste tot despre grupul celor 12 care ii pune bete-n roate pentru ca el ar fi putut sa aduca Bacaul la normalitate. Orice neputinta a braileanului e luata la brat de aplaudacii care arata cu degetul spre PSD. Avem deja o scuza populara si bacauanii glumesc pe seama nepriceperii edilului postand pe retelele de socializare mesaje de genul: „E clar, trebuie sa ne mutam din Bacau pentru urmatorii 3 ani”.

In afara de cateva zone centrale unde lucrurile sunt cumva puse la punct, in zonele de la periferia Bacaului situatia a scapat de sub control de-a binelea. Daca administratia nu gaseste o solutie urgenta in urmatoarele doua saptamani va fi imposibil ca in aceasta vara sa mai poata recupera din urma. Observam ca #papaNecula s-a transformat astazi in #papaLuciDinBraila si e premiera la nivel local cu un buget pe care n-a reusit decat sa-l conteste ajutat de prietenul Bulai, ajuns prefect dupa ce Luci i-a fost sef la USRPLUS.

Cu siguranta dupa aceste zile ploioase va exista pericolul de a ne pricopsi cu ceva capuse in balariile crescute prin parcurile si parculetele bacauane plus pe aleile din cartiere. Bai….dar nimic nu-i iese braileanului.