Advertorial

Nunți și botezuri după restricții

După mai bine de un an plin de restricții, începem să revenim la un normal mai agreabil pentru toți. Dacă până acum evenimentele speciale au fost puse pe pauză, majoritatea persoanelor și-au luat gândul de la garderoba elegantă care până anul trecut era la mare căutare în preajma nunților și botezurilor.

Acum mai mult ca oricând se caută organizarea evenimentelor în aer liber fiind mai sigure și mai plăcute din toate punctele de vedere.

Nunți sau cununii discrete

Prea curând evenimentele nu vor mai fi cum erau înainte, cu sute de invitați toți într-o sală de restaurant. Terasele acoperite, restaurantele spațioase sunt la mare căutare, iar datele disponibile sunt deja foarte limitate. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care se merge pe evenimentele restrânse.

Doamnele caută rochii de cununie în locul rochiilor de mireasă. Acest fenomen apare și pe fondul unui buget mai limitat datorită crizei economice actuale. Și chiar dacă dorința de a socializa, de a merge la petreceri  este destul de mare, însă cheltuielile sunt destul de mari. Astfel ținutele office devin costume de nuntă accesorizate potrivit pentru a le crea o alură mai elegantă. La fel, domnii poartă costumele de la birou și la evenimentele mai elegante la care vor participa.

La salon sau acasă

Dacă în toată această perioadă doamnele au optat pentru varianta de a se îngriji acasă, mersul la salon a a devenit tot mai rar. Cu toate acestea pentru tratamente mai speciale sau un vopsit ca la carte încă există multe cereri de programări. Totuși fiind la îndemână atât de multe produse foarte calitative precum Sesderma, Lakme, Olaplex, GIGI  și multe altele, doamnele pot să își facă singure acasă tratamente foarte bune cu costuri reduse.

Decorațiuni cu buget redus

Când vine vorba de evenimentele speciale, aranjamentele florale ajung la prețuri exorbitante. Astfel, multe persoane au ajuns să închirieze flori de plastic sau plante uscate pe post de aranjamente, sau aumers pe opțiuni mai mult verzi adică frunze și mai puțin pe flori care mai mereu sunt mai scumpe. Decorațiunile în general devin mai simple, și mai puține tot datorită reducerilor de costuri, însă acest lucru este adesea îmbucurător la nivel vizual.

Practic toți ne aflăm într-o perioadă de reacomodare din toate punctele de vedere. Vrem să revenim la normal însă trbeuie să avem grijă și de bugete și să ne adaptăm la situația actuală.