Pareri

Tot mai putini bacauani vaccinati in acest weekend. Am ramas cu pozele si ranjetul braileanului.

Maratonul de vaccinare inceput ieri cu mare tam-tam si poze de campanie cu Bulai si LuciDinBraila a fost unul in acelasi trend descrescator. Doar 285 de bacauani s-au vaccinat si asta in special la deschiderea centrului instalat in Piata Tricolorului. Si asta in timp ce la eveniment au fost prezenti elevi ai Liceului de Arta „George Apostu” ce au incantat asistenta cu muzica buna.

Cu ce am ramas ca si victorie dupa cele (alte) doua zile de #maraton? Cu pozele aparute pe facebook in care Bulai si Luci isi zambeau unul altuia. Probabil ca zambetul venea in urma contestarii bugetului de catre „subordonatul” braileanului care ii promitea printre dinti ca nu va apara HCL 111. E clar ca nici la nivel local autoritatile nu reusesc sa duca o campanie reusita in ceea ce priveste vaccinarea asa cum dealtfel se intampla si la nivel national si probabil ca la urmatorul maraton vom avea vreo suta de oameni interesati. E clar ca nu-i bine si ar trebui ca aceste campanii sa fie duse mai apasat decat cele pe care braileanul le duce cand vine vorba de „cei 12”. Bine, miza nu e aceeasi.

Pozele facute de noi in zona aratau ca voluntarii erau de zece ori mai multi decat cei asezati la rand. La Braila se poarta esecul si la Bacau se poarta primarii braileni. Ne-o meritam. Soarta!