Comunicat de presa

Valentin Ivancea: „Când primarii sunt gospodari, proiectele înaintează chiar și în pandemie!”

In judet lucrarile sunt in grafic si se inainteaza chiar mai bine pe aceasta perioada de pandemie. Despre santierele din judet am mai vorbit de multe ori insa astazi vedem si cum stam cu lucrarile de modernizare a DJ 119 (sat Ciucani), lucrari finantate de Consiliul Judetean si in urma vizitei presedintelui CJ aflam ca stam foarte bine. Revenind la Orbeni (comuna natala) cu un sentiment mai aparte, Valentin Ivancea a discutat cu primarii din Racaciuni si Orbeni despre proiectele aflate in derulare aici:
„M-am deplasat astăzi în Răcăciuni și Orbeni unde, alături de primarii celor două comune, Lucian Cheța și Costache Popa, am vizitat lucrările de modernizare a DJ 119 (sat Ciucani), finanțat de Consiliul Județean, respectiv de extindere și dotare a dispensarului din satul Scurta (proiect finanțat prin programul PNDL).
Când primarii sunt gospodari, proiectele înaintează chiar și în pandemie: lucrările la DJ 119 au ajuns la 75% grad fizic de implementare, la Răcăciuni fiind în derulare și reabilitarea drumurilor sătești din Gh. Doja, proiect realizat prin PNDL și aflat la 65% grad fizic de implementare. Modernizarea DJ 119 este o investiție de 5,63 milioane lei (cu TVA), iar a drumurilor sătești aprox. 7,7 milioane lei.
În același timp, mă bucur să văd că în comuna mea natală, Orbeni, primarul Popa a înțeles să fie aproape de oameni la greu și să modernizeze sistemul medical local, mulțumită unor proiecte pornite în guvernarea PSD. Dispensarul uman din Scurta, a cărui modernizare a costat 1,1 milioane lei și s-a încheiat, înseamnă servicii medicale prompte și de calitate pentru peste 1700 de suflete, cât numără acest sat. Felicitări primarilor Cheța și Popa pentru că nu precupețesc niciun efort pentru îmbunătățirea nivelului de trai în comunitățile lor.” a scris astazi Valentin Ivancea, presedintele CJ Bacau pe facebook.