Pareri

Razvan Gaina, copilul de trupa al PNL, investitor important la nivel central? Stie Miroseanu ce stie…

Fondul de investiții Meta Estate Trust, lansat la începutul acestui an de fondatorul Certinvest Eugen Voicu,  a atras nume grele în acționariat, pregătind listarea pe piața secundară a Bursei de Valori București (BVB) după ce va avansa o ofertă publică inițială cu ținta de a aduna 10 milioane de euro. Investitorii au deja circa 30 de apartamente în portofoliu, dar vizează extinderea pe clase de active precum spațiile industriale și de birouri, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Astfel, alături de inițiatorul proiectului, Eugen Voicu, și societatea de administrare a activelor financiare Certinvest, au venit Ovidiu Ioan Andrieș, noul proprietar al Smart Diesel (cel mai mare benzinar independent); consultantul și coach-ul Adrian Stanciu; Andrei Sârbu, Maria Andrei și Ionuț Nicolescu – managerii SVN România (cel mai mare vânzător de apartamente); familia Dragoș și Alexandru Bonea împreună cu afacerea lor cu amenajări interioare Delta Studio; Gabriel Stanciu, CEO-ul Alstom Transport România; Marian Alecu, unul dintre cei mai puternici oameni din industria HoReCa, acționar în lanțul City Grill; Viorel Opaiț, Business Development Director la liderul consultanților imobiliari JLL Romania; Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes; Deig Oriol Casellas, development manager la Veranda Mall Obor; Răzvan-Grigore Găină, consilier parlamentar și fost director general al companiei de instalații Branpis Bacău; Ilinca Păun, antreprenor și fost șef al brokerului imobiliar Colliers International; și Berza Ilinca Von Derenthall, membră a consiliului de administrație Chimcomplex.

Asadar, al nostru bacauan Razvan Gaina, plimbat de PNL in lesa, e pe cai mari. E bine ca avem un astfel de „investitor” bacauan insa daca acesta s-a repliat pe investitii de gen inseamna ca cei din PNL stiu de ce trebuie sa-l pastreze in echipa. Nu-i asa ca „ciuma rosie” a fost cea care si-a aranjat prietenii pe viata? Astia „noi” sunt atat de saraci si cinstiti incat i-au depasit in cateva luni pe „ciumatii” de 30 de ani in functii. Nu-i asa ca Razvan Gaina poate duce Bacaul pe culmile dezvoltarii? Pana atunci ii duce de nas pe astia din Alianta. Sa-i fie bine.

„Răzvan Găină este din ianuarie 2020 șef la ABA Siret. Atât pentru numirea sa inițială, dar și pentru menținerea sa în funcție, un an mai târziu, PNL a folosit metoda detașării. În situația sa se mai află alți 15 liberali care, în perioada 2020-2021, au fost angajați la Administrația Națională Apele Române (ANAR). În cazul băcăuanului Găină, DNA a solicitat documente privind angajarea sa.” scria in luna aprilie zdbc.ro.