Pareri

Opozitia a dorit sa avem buget. Luci a jucat la cacialma! Ce nu stiti despre intalnirea de astazi.

Zilele trecute, edilul nostru a schitat dorinta de a participa la o intalnire mai aparte cu cei 12 consilieri ai opozitiei pentru gasirea unor solutii de rezolvare a crizei rezultate in urma suspendarii bugetului local. Zis si facut astazi la ora 14.00 a avut loc intalnirea propriu-zisa. Din partea presei a fost prezent doar Gabriel Balan (Euro TV) si ghiciti ce s-a intamplat. LuciDinBraila a incercat sa-i interzica jurnalistului bacauan sa filmeze intalnirea si sa nu difuzeze live imagini din cadrul acesteia. Nu stim daca Luci avea ceva de ascuns dar stiu ca tot el a lansat invitatia alaturi de presa.

Dupa insitentele consilierului independent Dorin Chirilescu, jurnalistul a fost lasat in final sa filmeze si sa transmita live. La intalnire trebuiau sa fie prezenti si „specialistii” dupa cum edilul mentiona in invitatia lansata consilierilor opozitiei dar ghici ce….in sala era o liniste apasatoare si prezenti doar Luci si Ghinghes! Nu tu consilieri PNL, USRPLUS si nici miros de „specialisti”. In cazul asta, consider ca braileanul a venit cu temele nefacute de acasa dovada fiind atacurile aduse inspre cei 12 consilieri si nicio forma de rezolvare a crizei bugetului in toata discutia cu cei prezenti. Stiind ca braileanul iubeste pokerul, banuim ca intalnirea de astazi trebuia sa fie o cacialma in urma careia sa castige dreptul de a critica din nou „ciuma rosie”.

Si inca ceva. Luci a anuntat din start ca are la dispozitie doar 40 de minute! Serios? Ce treburi mai importante ca bugetul il retinea?

Se astepta braileanul ca opozitia sa nu dea curs invitatiei? Clar! Altfel venea si el pregatit cu niste gogosi tipice administratiei. Probabil ca si-ar fi dorit ca cei 12 sa nu raspunda invitatiei si mai apoi sa aiba subiect de propaganda ieftina pe facebook. Altfel nu se explica de ce singurul jurnalist prezent nu a fost (initial) lasat sa filmeze si de ce nu au fost prezenti „specialistii” asa cum promisese.

Consilierii opozitiei au venit pregatiti sa rezolve problemele invocate de edil pe marginea bugetului contestat in instanta de Bulai, useristul de nadejde al braileanului si la vederea acestu fapt, cei doi reprezentanti ai administratiei locale s-au innegrit la fata. Nu asa trebuia sa decurga aceasta intalnire? Ati venit pregatiti sa vedeti o sala goala? Uite ca opozitia va mai dat o lectie de moralitate si ati fost din nou prinsi pe picior gresit.

Ramane cum am stabilit: Corectat HCL 111 si deblocat bugetul! Singura solutie. Cei 12 au dovedit ca vor!