Cine-s papusarii din spatele braileanului Luci?

Sa nu credeti careva ca LuciDinBraila face de capul lui idioteniile, presiunile si gafele. In acelasi timp am zis inca de la inceputul mandatului ca cineva isi bate joc de el si il pune sa declare public tot felul de tembeliuni. La ce penibilitati debiteaza braileanul din prima zi a mandatului era clar ca cineva ii dadea suturi in fund sa cada in genunchi. Am banuit mereu ca Avram a facut misto de el si l-a pus sa lanseze tentative de proiecte „moarte din fasa”. A inceput treaba cu referendumul, o mizerie de proiect in care se „ardeau” 100 mii euro. Au continuat alte zeci de mizerii ce n-au avut finalitate si mereu ma gandeam ca cei din jurul lui isi bat joc de el si il pun sa se faca de ras.

In cele 8 luni s-a facut de ras cat Necula in 4 ani, are deja parte de vizita DNA (un alt record) si e pentru prima data in istoria Bacaului cand bugetul e contestat de prefect (dar aici trebuie sa tinem cont de cine e Bulai si cum a fost el angajat al braileanului pana sa fie montat prefect).

Vorbesc deseori cu oameni din jurul braileanului, din Primaria Bacau si din anturaje cel putin ciudate in zona penalilor din urbe si mereu aud lucruri care ma fac sa cred ca barca administratiei are mari probleme de moralitate.

Foarte multi oameni vorbesc despre partidele de paintball si de poker in compania lui Relu Damian, Laurian Lucas si Romeo Stavarache si asta spun chiar oamenii ce se gudura fara succes in jurul braileanului. Adica useristii dau din casa si asta s-a intamplat intotdeauna in tabara asta a oamenilor politici noi. Nu am mentionat pana acum de cum intra Stavarache si Lucas in Primarie, fix ca la ei acasa desi cei doi nu au nicio treaba in institutia mentionata dar azi am citit despre asta in postarea europarlamentarului Dragos Benea.

Niste oameni cu interese in urbea noastra vor sa fie rasplatiti pentru….ajutorul din campanie. Braileanul e presat si prins in mijlocul unei furtuni intr-o barca fara vasle si chiar in mijlocul unui ocean. Nu gaseste solutii pentru a satisface dorintele unora si in disperare vedem si citim mesaje penibile si in care incearca sa santajeze pe cei din jur. Vezi ultimul caz – cu Ivancea.

Foarte multi useristi stiu despre situatia in care se afla Luci si nu mai sunt asa vocali cand vine vorba de contre. „Fara penali in functii publice” e pata rusinoasa a cv-ului cu care defileaza LuciDinBraila cand in jurul lui se invart persoane dubioase si ilegalitatea tinuta in buzunar de acesta face casa buna cu administratia locala.

Ce a scris astazi europarlamentarul Dragos Benea:

Bugetul municipiului Bacău nu se va debloca atâta timp cât primarul Viziteu, apostolul campaniei „Fără penali în funcții publice”, este manevrat de Lucaş L. (aflat în perioada de încercare după ispăşirea pedepsei cu închisoarea); un fost angajat nelegal în primărie, la cabinetul lui Viziteu, cu false studii superioare şi Stavarache R. (fost condamnat penal pentru fapte de corupție şi aflat, de asemenea, în perioada de încercare).
Primii doi – Lucaş & falsul posesor de studii superioare – au ajuns să țină şedințe cu directorii din Primăria Bacău şi să dea dispoziții & sarcini de lucru, deşi nu au nicio calitate în acest sens; al treilea, Stavarache, este liderul nelegitim al PNL Bacău, peste pretendenții la şefia organizației, şi şi-a făcut punct de lucru în biroul viceprimarului Miroşeanu, de unde îşi dirijează foştii subordonați.
Cele 3 personaje, emblematice pentru administrația Viziteu, sunt unite nu doar de firul roşu al fărădelegii, ci şi de o bolnăvicioasă obsesie anti-PSD, partidul care – de bine, de rău – a livrat Bacăului şoseaua de centură, aeroportul, investiții substanțiale în sistemul sanitar, drumuri județene etc.
Cu primarul Bacăului intrat pe mâna unor specimene de această factură, sunt şanse infime ca bugetul oraşului să fie deblocat, în ciuda tuturor tentativelor tardive şi necredibile de a mima dialogul cu aleşii din Consiliul Local, de a mima dezbaterea democratică.
Ce garanție de legalitate poate reprezenta prefectul Bulai care, din postura de şef al cabinetului primarului Viziteu, a fost părtaş la angajările ilegale făcute pe cabinet, ştiind prea bine că ele nu respectă legea?
P.S. Lucian, dacă a te plânge ar fi sport olimpic, ai fi medaliat cu aur fără să mai participi la olimpiadă!
Înțeleg de ce membrii USR/PLUS & PNL nu verbalizează nimic despre personajele acestei postări, deşi realitatea descrisă le este în întregime cunoscută.”