Pamflet, Pareri

Asalt final la Gavriliu? Briza vine dinspre Braila.

Luci a vrut doar oameni competenti in institutiile publice. Cel putin asa a urlat in precampanie si in campania mizera pe care a dus-o cu martienii in septembrie 2020. Ce nu stie Luci e ca oamenii din Primaria Bacau vorbesc despre ura pe care o are braileanul vizavi de toti cei ramasi in sistem, mai cu seama pesedisti fiind.

„Nu am nimic cu Adrian Gavriliu” e ceea ce a declarat de mai multe ori edilul in timp ce se aude ca secretara directorului CSM Bacau a fost chemata si instigata sa faca o sesizare mincinoasa la adresa lui. Barfa merge in buricul targului si bilele negre asumate de edil pare ca se refera la o ura perpetua vizavi de Gavriliu. Se aude ca si un antrenor din cadrul CSM ar fi fost abordat pentru o sesizare din moment ce era nevoie urgenta de o a treia sesizare.

Si cum statea asa braileanul la o cafea consumand local s-a gandit sa-l mai verifice pe Gavriliu daca isi face treaba. Doar ca presedintele CSM isi luase concediu si se pare ca acesta nu respectase niste protocoale. Trei sesizari in doar trei luni e un record absolut si nu s-a mai pomenit asa ceva in vreo administratie. Concediul a fost luat in aceleasi conditii existente de 4 ani incoace si pare ca asta nu i-a placut braileanului. A gasit nod in papura si l-a chemat a treia oara in comisie in aceasta luna. La aceasta a treia chemare in comisia de disciplina legea spune ca primarul ar putea sa-i desfaca contractul de munca. Braileanul n-are nimic cu Gavriliu, asta e clar, are ceva cu toti cei care nu-s dintr-o gasca anume.

Interesant de urmarit sunt primele doua sesizari facute de, atentie, doi oameni angajati ilegal in Primaria Bacau. Astia nu au indeplinit conditiile legii si in acest moment, Avram si Cochior sunt doar o legenda trista a consilierilor din cabinetul braileanului. Ne intrebam acum, cat de legale sau cum pot fi considerate aceste sesizari a acestor oameni care nu aveau ce cauta acolo. Primale doua sesizari, din nou atentie, sunt in baza unor postari facute de Gavriliu, postari ce enuntau niste opinii personale. Bine, opiniile personale nu sunt indragite de omul care a hacuit filiala USR Bacau tocmai din cauza unor opinii prea „personale” a unor membri.

Noi punem pe foaie tot ce se barfeste la coltul Primariei si se pare ca barfele duc spre un favorit al braileanului, R. Damian, tot barfa fiind faptul ca acesta e „coleg” de poker cu edilul. Nu stim realitatea pentru ca noi nu am fost invitati la vreo partida si se pare ca presiunea pentru preluarea postului de director al CSM a devenit una foarte mare. In acest moment, Luci poate gandi ca e atacul final la Gavriliu. Tot lipitorii de afise spun ca asa se lauda prin Primarie: „De data asta il ard”. Ne dam seama ca aroganta prostului poate dauna grav societatii si ne gandim ca asta nu miroase a bine. Razbunarea astuia nu are limite din moment ce in CL nu-i iese mai nimic si bate pasul pe loc de 8 luni de zile.

Timpul va demonstra daca aceste lucruri vor ramane la etajul barfelor din Primaria Bacau sau daca au fost reale. Urmarim cu drag si mare interes odiseea Luci-Gavriliu si credem ca vor exista niste procese foarte interesante. Dar, pentru o simpla cerere de concediu sa ajungi pana aici e destul de clar ca Luci s-a ocupat de panda si mai putin de administratie. Credem ca urmatoarea sesizare va fi facuta de Enache, omul nou adus in Primaria Bacau, asta daca lucrurile nu o iau razna.

Nu-i asa ca e de rasu-plansu? Noi radem si ne minunam de prostie in toata splendoarea stufului venit din Marea Balta a Brailei 🙂