Pareri

Dementa, prostie si ingamfare. Arhiepiscopul Tomisului se jura ca nu renunta la Mercedes.

Teodosie asta trebuia exclus demult din BOR. Omul e bolnav mintal și nu cred că ar trebui sa mai ia contact cu alți oameni. Sa ii dea o cămăruță la o mănăstire în vârful muntelui asta dacă îl poate dezlipi de Mercedes-ul cu care e plimbat.” e doar unul dintre miile de comentarii critice la adresa arhiepiscopului ce a deturnat fonduri UE acum cativa ani.

Criticile vin dupa ce acesta a mai enuntat o prostie in spatiul public:

Nu este discriminare, este vorba de statutul bărbatului şi al femeii. Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia.

Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri, a declarat IPS Teodosie.

Pare ca omul merge la curve pe centura cand se gandeste la femeie si subliniaza ca asta e „conditia” ei. Ne-am obisnuit cu declaratiile tip „Sosoaca” dar nu putem sa nu luam atitudine vizavi de un dement ce nu pare sa aiba legatura cu ortodoxia care ne vorbeste despre iertarea pacatului si iubirea de semeni. Impotriva tuturor deciziilor luate de actualul guvern si impotriva oricaror reguli de bun simt, Sosoaca II devine si popular si penibil. Bine, noi astia pacatosi avem puterea sa-l iertam. Dementa ramane…

Cica ar fi jurat ca se opreste din astfel de declaratii insa a jurat ca nu poate renunta la Mercedes 🙂