Pareri

BREAKING NEWS! Politia Animalelor respira!

Nu poti fi decat ironic la stirea cum ca Politia Animalelor (cei infiintati doar pentru niste salarii si nicidecum pentru ceea ce ar trebui sa faca) l-a amendat pe Pancescu de la Adapostul de caini. Pesemne ca astia dau semne ca respira. Oxigen din bula lui LuciDinBraila. Pentru ca se verifica un eventual abuz de catre autoritatile competente, Luci trebuie sa arda lumanarile in detrimentul celor care nu-i sunt pe plac. La Pancescu a functionat Politia Animalelor care i-a aplicat o amenda pentru niste aberatii.

Nu am auzit ca minunea asta de Politia Animalelor sa verifice si sa aplice vreo amenda unui proprietar de animal care nu respecta niste norme specifice. Pentru cine s-a infiintat Politia Animalelor? Pentru adaposturile de caini ale Primariei? Serios?

Eu cred ca astia ar trebui sa aiba alte preocupari decat atacurile politice dintre administratie si niste rebeli ramasi la conducerea unor institutii din vremea administratiilor trecute si sa nu paseasca cu stangul in ceea ce inseamna departamentul nou creat. Babaieti, vedeti ca in curtea multor bacauani exista niste animale (caini in special) care nu-s tratati asa cum scrrie in legile pe care voi ar trebui sa le cunoasteti si daca nu va deplasati cu masina de serviciu doar la Adapostul de caini sa stiti ca veti descoperi lucruri grave la proprietarii despre care vorbesc. Pentru asta ar trebui sa tociti putini pantofii asigurati de statul roman.

Gluma cu infiintarea Politiei Animalelor de acum cateva luni a prins contur odata cu amendarea lui Pancescu. Asa am aflat ca respira si ca exista pe un stat de plata al bugetarilor. La talpa prin oras puteti? Incercati va rog…