Advertorial

Cutie de carton

Materialele de ambalare, in special cutia de carton a devenit in ultima perioada mai importanta decat oricand. Fie ca ne gandim la raspindirea serviciilor legate de curieratul rapid, fie vorba de cererea din ce in ce mai mare din domeniul de livrarea de alimente preparate, semipreparate si crude la domiciliu.

Avantajele acestui tip de material de ambalare sunt nenumarate. Sa amintim totusi cateva! De ce sa alegem cutia de carton?

  • – In primul rand, este confectionat complet din hartie, care este 100% reciclabila. Multe, la randul lor deja chiar sunt si fabricate din materiale reciclate.
  • – Daca vine vorba de depozitare, sunt imbatabile! Chiar si cutiile mari de carton pot fi impachetate si reansamblate de nenumarate ori.
  • – Rezistenta cutiei de carton, in ciuda faptului ca este confectionat din hartie, este una remarcabila. Daca aceasta cutie este ferita de umezeala, poate oferi protectie extraordinara produselor asezate in interiorul ei.
  • – Materialul permite individualizarea, in ceea ce priveste marimea, aspectul sau inscriptionarea lor, folosind foarte putine resurse. Cutia de carton, poate fi produsa in nenumarate forme si marimi, in functie de nevoi. De asemenea, nu este anevoioasa tiparirea, colorarea sau inscriptionarea lor, respectand cele mai exigente nevoi posibile.

Indiferent de faptul ca ati avea nevoie de cutii voluminoase si rezistente, confectionate din mai multe straturi de carton pentru transport de marfuri, sau cutii mai mici de carton dintr-un singur strat, va invitam sa intrati pe webshopul nostru, www.allinpackaging.ro si sa rasfoiti oferta noastra! Va reamintim cu aceasta ocazie, ca incurajam utilizarea materialelor ecologice, si pentru o utilizare mai eficienta a resurselor, noi ne angajam sa cumparam surplusul de materiale de ambalare.

In categoria “ Servicii” puteti gasi detalii importante in ceea ce priveste fabricarea cutiilor de carton, la comanda individuala. De asemenea, puteti beneficia si de serviciile noastre de personalizare, simplificand in acest fel tot procesul, de la proiectie pana la productie al unei cutii de carton.

Va asteptam cu drag!