Pareri

Dorin Chirilescu l-a surprins in offside pe primarul Luci. Din nou!

In aceasta seara, consilierul independent Dorin Chirilescu si-a inceput seria comunicarilor live pe pagina personala de facebook, comunicari pe care Urban Bacau le va retransmite in timp real si asta pentru a ne informa si din partea opozitiei din moment ce administratia Luci ne intoxica zilnic pe pagina personala si bulele postacilor.

Tot in aceasta seara braileanul a facut o postare in care a mentionat initial despre faptul ca „ANAF confirmă nelegalitatea amendamentului PSD și taie banii băcăuanilor.” si a atasat un comunicat al acestora care mentiona cu totul si cu totul altceva decat ce se mentiona in postare. Am scris „initial” pentru ca tipul si-a dat seama de gafa si a corectat „ilegalitatea” care practic nu exista si nu se mentiona in comunicatul ANAF editand cu „ANAF confirmă problema amendamentului PSD și taie banii băcăuanilor.” Acest lucru l-am aflat in timpul emisiunii live facute de consilierul Dorin Chirilescu care l-a prins din nou pe picior gresit pe primarul municipiului Bacau. Acesta a surprins momentul editarii si a afisat dovada editarii titlului mincinos observand totodata ca acest comunicat de la ANAF nu reprezinta decat realitatea. Cea in urma careia primarul Bacaului nu a depus bugetul local desi el a fost votat. Adevarat, nu asa cum isi doreau cei din Alianta din administratie ci cu amendamente pur si simplu logice si decente din partea majoritatii pe care opozitia a constituit-o in urma unui numar de voturi mai mare decat cele obtinute de candidatii din Alianta.

Dorin Chirilescu a readus aminte faptul ca bugetul local initial, prezentat in sedintele de CL avea 66 de pagini si cel supus votului 166 de pagini. Probabil ca in cele 100 de pagini suplimentare se regaseau si banii doriti de Luci pentru un logo „Made in Bacau” de 6.000 de euro. Consilierul independent a reiterat faptul ca face parte dintr-o opozitie ce doreste dezvoltarea Bacaului si nicidecum punerea de piedici administratiei locale asa cum se incearca intoxicarea spatiului media de catre postacii useristi.

Comunicarile live ale consilierului Dorin Chirilescu vor continua de astazi incolo in dorinta de lamuri diferite aspecte aparute in politica locala si de a fi activ in ceea ce priveste informarea corecta.