Consilierul Dorin Chirilescu cere lamuriri Primariei Bacau.

Asa cum ne-a obisnuit, Dorin Chirilescu incearca sa fie activ si sa ne informeze corect dupa ce mereu se informeaza corect si afla detaliile oricarei probleme. Astazi, consilierul independent a depus la Registratura Primariei Bacau o adresa prin care cere niste lamuriri privind „erorile” mult discutate in privinta bugetului local si suplimentar, platile facute de Primaria Bacau de la inceputul anului:

Așa cum v-am promis, depun toate eforturile pentru a vă informa cât mai corect asupra situației privind HCL 111/20.04.2021 prin care s-a stabilit bugetul Municipiului Bacău pe anul 2021.

Astăzi am depus la Registratura Primăriei Bacău o adresă prin care am solicitat următoarele:
1. Lista completă și detaliată a erorilor generate de aplicația FOREXEBUG cu indicarea motivului detaliat pentru care s-a produs fiecare eroare în parte, precum și orice alt motiv care stă la baza invocării aspectelor de Nelegalitate invocate în spațiul public de către primarul Bacăului
2. Lista completă a tuturor plăților efectuate și/ sau angajate în intervalul 01.01.2021 – prezent, documentele de plată aferente, precum și copii după toate contractele încheiate în această perioadă.” a scris Dorin Chirilescu pe pagina sa de facebook.