Pareri

USR si PSD încercând să „salveze” România?

Citesc deseori analizele jurnalistului Dan Bucura. Stiu, sar useristii sa-mi explice ca si asta e platit de PSD. Ca pentru useristi toata critica ce le parvine e platita de PSD. Atat pot. Ei, Dan Bucura vorbeste despre un buget blocat la Iasi, acolo unde ce sa vezi, USR si PSD pun bete-n roate. La Bacau betele-n roate sunt puse de PSD (in mintea mititeilor postaci) chiar partidului care a castigat Primaria cu 8% incredere din totalul electoratului. Se creaza premiza unei aliante nationale USR-PSD? De dragul puterii macar atat timp cat USRPLUS doreste asta si ma gandesc la ce catei linistiti au devenit dupa virulentele atacuri la adresa lui Citu. Pentru ca nu-si permiteau pierderea puterii.

La Iasi avem primar PNL si Chirica e un fost pesedist. Asta a initiat un buget local asa cum a crezut de cuviinta, l-a supus votului si „alianta” useristo-pesedista il boicoteaza. Seamana cumva cu sitiatia de la Bacau? Prefectul de acolo ii ameninta cu tribunalul asa cum o face Bulai la noi? Nu!

Știți că nu-mi e simpatic Mihai Chirica de la Iași! Personal consider ca liberalii au făcut o mare greșeală prin recuperarea acestui PSD-ist penal și asumându-și-l. Deh, combinațiile altui penal pe nume Costel Alexe..
Dar nu despre asta vreau să vorbesc, ci despre alți „morali” de la Iași. Ce credeți că fac USR-istii și PSD-istii de acolo?! Si-au dat mâna și sabotează proiectele lui Chirica!
Cine credeți că a picat bugetul primăriei Iașului?! Zău că e greu de ghicit! Fix pesedistii și useristii din consiliul, printr-o strategie comună de boicot!
Acum stau și mă întreb, dacă tot se leagă dragostea ălora, cam pe când să ne așteptăm și la o alianță națională? Ce m-as amuza să-i vad pe Barna și Ciolacu, într-o conferință de presă comună, cu fețele grave, înfierand guvernul liberal..
Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns! Sau poate sa-i vedem împreună la putere, încercând sa „salveze” România..