Consilierul Dragos Stefan despre proiectele de investitii ale administratiei: „Va trebuie cel putin trei mandate ca sa le realizati!”

Dle primar, arata foarte bine aceste proiecte de investitii insa, va spun sincer, va trebuie cel putin trei mandate ca sa le realizati” a spus Consilierul Dragos Stefan.

De cand ati intrat in primarie, v-am spus sa va ganditi in cei 4 ani de mandat care sunt investitiile unde veti taia pamblica la sfarsit de mandat. Bacauanilor trebuie sa le spunem si cand finalizam proiectele de investitii.  An de an vedem aceste obiective pe planul de buget local. Avem un buget mediu. Apreciez faptul ca ati pus pe lista de investitii reabilitarea strazilor Salciei, Prelungirea Bradului, Corbului si Siretului. As vrea ca la finalul executiei bugetare, in decembrie, sa mergem impreuna sa vedem cum au fost reabilitate aceste strazi!” a mai spus Dragos Daniel.

Un stadion modern, european cu norme UEFA poate functiona doar in strada Gnr. Guse. Apreciez ca ati prins in buget un nou stadion nou municipal in strada Gnr. Guse. Faceti toate demersurile dle primar ca la finalul mandatului sa avem finalizat un nou stadion municipal” a mentionat consilierul in ceea ce priveste stadionul municipal.