Pareri

Asa nu se poate domnule dictator Luci!! Show in seara asta la CL!

Luci nu realizeaza nici dupa 7 luni de administratie ca nu are majoritate in CL si nu poate proceda ca in sediul USR din George Bacovia. N-a priceput inca faptul ca daca a rulat 5 pupincuristi la toate campaniile electorale pe post de candidati nu inseamna ca USR Bacau e un partid. Pana acum a dovedit doar ca e o simpla gasca. Luci nu a priceput ca daca are datorii la prietenii ce l-au sustinut in campanie e posibil sa-i fie greu sa le onoreze pe cai legale si mizeriile facute in partidul martienilor nu le poate repeta intr-o administratie cu un CL in care nu sunt doar cei din gasca lui.

Dupa ce azi a organizat o conferinta de presa mizera folosind penibilitati si aruncand cu noroi in timp ce folosea recuzita primariei Bacau s-a gandit ca pune presiune pe consilierii locali si POATE schimba bugetul votat ieri. Dupa ce le-au inmanat proiectul pe ordinea de zi cu doar 5 minute inainte de inceperea sedintei „de indata”, Luci dorea sa se supuna la vot pe nemestecate imaginandu-si ca e ca la alegerile interne din iarna cand a invalidat votul pentru a iesi rezultatul dorit de el si camarila.

Vezi reactii:

https://fb.watch/50jE1yexPu/

Luci n-a prea inteles nimic din esecurile de pana acum si a irosit 7 luni de mandat pentru ca isi foloseste aroganta specifica fara sa se puna de acord cu cei din jur. Pentru ca presedintele de sedinta din seara asta, Nucu-Gigi Candet a avut barbatia de a nu lasa mojicii din stanga primarului sa-si faca de cap si a pus piciorul in prag, pentru ca a atras atentia braileanului asupra modului dictatorial in care vrea sa impuna bugetul initial, sedinta „de indata” din seara asta de la ora 20.30 a fost o noua palma data incompetentei. Invocand nelegalitatea dar fara sa explice punctual despre ce lucruri vorbeste, LuciDinBraila a realizat ca e impotent din punct de vedere administrativ avand in spate aceeasi mana de oameni devotati puterii.

Grupul celor 12 au spus STOP si bacauanii de rand le multumesc! In momentul in care Luci a blocat 80% dintre bacauani pe pagina de facebook unde transmite live-urile sedintelor, in comentarii am observat aceeasi aciditate, golanie si dementa a conturilor false useriste si a lipitorilor de afise ramase pe post de contragreutate a criticilor aduse braileanului.

Obraznicia dnei Urban Violeta a fost din nou la inaltime pe finalul „sedintei de indata” si disperarea s-a citit in ochii consilierilor USR-PNL.

Asa nu se poate domnule dictator Luci!