Pareri

Au ajuns banii pentru trenuletul urban. Mos Craciun vine cu trenul in iarna asta!

Dupa ce amendamentele „celor 12” au adus un plus vizibil investitiilor in municipiul Bacau, dupa ce am auzit ca studiile de fezabilitate erau prioritatile bugetului propus de USR-PNL, m-am prapadit de ras cand am aflat ca trenul urban al braileanului a primit un milion lei pentru a fi pus in functiune. Conform promisiunii acestuia, in 5 luni ar trebui sa circulam cu el pe ruta Cartier CFR-Aeroport. Deci astia au venit cu un buget spre studiile de fezabilitate ce inseamna bani tocati pentru nimic si consilierii au dat bani pentru trenul urban.

M-am prapadit de ras si deja mi-l inchipui pe brailean cu nopti nedormite si cu proiectul trenului sub perna. Ce facem acum Luci? Ne apucam de tren, nu? Asteptai bugetul si iata ca a venit. Isi inchipuie careva ca proiectul asta e un fiasco inca din fasa? Clar! Insa consilierii locali il testeaza si il forteaza sa-si duca la capat promisiunile pana sa se apuce de proiectele furate cu garajele daramate si Teatrul plutitor.

Administratia va cauta doar scuze in perioada urmatoare si nicidecum solutii pentru punerea trenului urban pe sine. Asta se intampla cand vorbeste gura fara tine si te apuci sa scrii tot ce visezi noaptea.

Hai bafta! De Sarbatori, Mos Craciun vine in Bacau cu Trenul Urban 🙂