Pareri

Senatori facuti la apelul bocancilor? Cernic confunda milioanele cu miliardele!

Pentru ca e greu sa dezvolti o idee de unul singur si e musai necesar sa-ti fie scris pe foaie, dar mai ales ca nu poti spune orice si oricand chiar si senator fiind, Cernic bacauanul a facut o postare astazi care probabil ca nici el n-a inteles-o. Bine, asta nu-i nici important si nici pentru prima data, activistul #rezist fiind obisnuit doar hranit cu biberonul. A scris astazi despre energie verde si alte bazaconii care oricum vor ramane o simpla postare pe facebook dar a mentionat suma de 30 milioane euro.

Practic, programul PNNR specifica suma de 30 de miliarde dar probabil ca pentru el. doar suma salariului incasat conteaza nu bazaconiile dictate de partid, care bazaconii sunt si putin eronate. Cam de o mie de ori.

Ce e frumos scris acolo e ca domnul din imagine, ajuns senator pentru ca si-a aranjat frumos cravata in biroul din George Bacovia. a „solicitat ministrului mediului precizari…”. Bai Sebi, sincer, poate ca altii ar putea crede asta dar cei care te cunosc n-o sa o faca. Nici eu. Doar daca ministrul Mediului nu-i ruda cu tine, dar chiar si asa. Daca imi spui ca partidul a stabilit sa apara textul asta, pentru o promovare mai buna a fostului #rezist cu m**a PSD in gura, te iert.

Deci, Sebi, 30 de miliarde taticule. Cele 30 de milioane scrise de tine (prin vointa partidului) e mult mai putin. Bine, pentru romani, ori 30 milioane ori 30 de miliarde e tot aia. Adica tot o banala cifra intr-un banal comunicat. Putina atentie, da? Te-am prevenit in vara ca sunt cu ochii pe tine 🙂