Pareri

Nu tot ce-i plutitor e al lui Luci! Sa ne intelegem!

Dupa ce braileanul a tras cu „tunurile” in Eliza Judeu, dupa ce a demis-o „legal” pentru ca asa TREBUIA, fosta directoare a Teatrului Municipal Bacau a facut niste precizari despre conceptia de „plutitor” cand vine vorba de administratia locala. Confundata cu termenul de plutitor, fie ca vine vorba de parcari sau de teatru/scena, administratia oamenilor noi din Primarie n-a inteles faptul ca unele „plutitoare” sunt ideile altor oameni si mai cu seama, inregistrate si la OSIM, asadar, Bacaul ramane doar cu parcarile plutitoare pentru ca Pluta cu Teatrul (reinventata de Luci) e a Elizei. Theaterstock ar vrea baietii, de fapt un baiat destept din aria de acoperire a lui Luci dar nici asta nu se poate fara Anca Sigartau. Luci ramane doar cu ideea furata de la Chirilescu, cea cu garajele daramate pentru ca el nu si-a protejat ideea la OSIM. Luci mai ramane si cu niste porecle, „Pinochio” si „Luci din Braila” plus altele cat il mai tin balamalele in Primarie.

Ma simt datoare Comunității.
„Pluta cu Teatru”, gresit interpretată de un oficial , este proiectul subsemnatei.(A nu se confunda cu vreo parcare…fie ea și plutitoare…)
Repet, nu era o noutate, dar era posibilă și pe Insula de Agrement. Pe apa ei. ? Ideea mi-a venit cînd TMB si-a dat primele reprezentații la Insula de Agrement (iunie 2020).
Un proiect care, da, ar fi costat ceva (proiectarea și construcția „plutei”), dar care ar fi aparținut Bacaului si si-ar fi recuperat finanțarea in timp. Bacaul ar fi recuperat banii investiți.
Din păcate, nu e cazul. („Noi vrem Theaterstock”!). Noi nu vrem nimic util, benefic, frumos, agreabil pentru Comunitate.”Noi nu vrem ceva de perspectiva. Noi vrem ceva, imediat, ca sa cîștigăm noi”.
Imaginez citatul. Ca nu au fost atîtea cuvinte. A fost doar o demitere „legala”. ? Pup, Bacaul. Eu il iubesc.
P.S. Nu poti face Theaterstock fără Anca Sigartau. (e proiectul ei)
Nu poti accesa „Pluta cu Teatru” . E proiectul meu. Zice OSIM.” a scris Eliza Judeu pe pagina de facebook.