Pareri

LuciDinBraila: „Nesimtitii de la PSD mi-au furat ideea cu parcarile plutitoare!”

De vreo cateva zile, LuciDinBraila nu doarme noaptea, nu mai mananca local si transpira maxim. Ziua de maine, marti 20 aprilie e una DECISIVA dupa cum ne inunda cu mesajele postate pe facebook, bine, alea sunt vazute si „laicuite” de postacii platiti din spatele braileanului si nicidecum de bacauanii care vad un alt primar ZERO ce tine Bacaul pe loc. Fratii Tudor au misiunea asta si jongleaza pe pagina ce si cum trebuie astfel incat sa nu aiba critici dure mentinute pe postari. Bine, asta e o idee furata de la Necula, primarul care a avut 50% dintre bacauani blocati pe facebook. Luci al nostru a depasit procentul in doar 7 luni de mandat.

Sa revenim. Inundatiile de pe pagina lui, cele legate de o extraordinara ZI DECISIVA sunt penibile. Grafica asta e platita si acum e din bani publici, cu siguranta costand destul dar nu bugetul asta e problema. Ci ala local. Ala care daca nu e votat, transforma Bacaul in Cernobal. Asta ne explica cel votat de 8% din electorat pe pagina lui de 3 zile incoa’. Daca intri in detalii observi ca practic Bacaul intra in LOCKDOWN in urmatorul minut dupa ce CL nu ar vota bugetul. Foloseste la deruta mereu fraza…”Daca nu se voteaza bugetul local, pierdem bani europeni, pierdem contractele, pierdem finantarile, pierdem stadionul, pierdem spitalul, pierdem Insula…”. Pierdem tot. Daca l-am pierde pe brailean nu ar fi rau.

Nu mentioneaza nimic in detaliu ci doar amenintari voalate spre consilierii care, in mintea „dictatorului de Braila” ar trebui sa voteze! Spune vag despre asfaltarile strazilor dar nu spune despre cele doar doua care sunt prinse in buget. Spune despre retele noi de apa-canal pe zeci de strazi dar n-ar sti sa mentioneze aceste „zeci de strazi”. Pentru ca sunt gogosi. Vorbeste despre bani pentru un studiu de fezabilitate pentru noul stadion dupa ce in campanie se batea cu pumnul in piept ca vechiul studiu de fezabilitate al actualului stadion e bun si se poate reabilita. Brusc, vrea alti bani pentru alt studiu.

Nu se spune nimic de finantarea trenului urban si nici de parcarile plutitoare! Ba da. Despre parcarile plutitoare, braileanul spune ca e proiectul PSD-ului! Fix cum ati citit! Cu un tupeu de neimaginat, Luci spune ca PSD-ul a vorbit de proiectul asta. Nu stiu daca isi ia pastilele la timp dar astazi sigur a uitat, explicand unei bacauance faptul ca el habar nu are de parcari plutitoare! Penibil pana la capat!