Pareri

Transferuri urgente de la filialele din judet la cea municipala. Mizerii USR.

Pentru ca useristii nu-s asa iubiti cum se incred, cei din anturajul lor ne dau informatii despre cum dau cu matura prin sediu si cum prepara cafeaua. Bonus, ceva mizerii facute la nici 24 de ore de la decizia definitiva de fuzionare a USR cu PLUS si alegerile interne din toamna. Ce face filiala municipala USR Bacau? Isi pregateste terenul pentru pastrarea pozitiilor ierarhice ca altfel e bai mare.

81 de membri USR din filialele judetene, oricum niste fasuri de doi lei, au fost transferati in ultimele 24 de ore la filiala municipala USR Bacau. Se intampla asta pentru ca PLUS nu are filiale in judet ci doar pe cea din Bacau, martienii avand nevoie sa contreze numarul de membri din municipala. Cei din PLUS stiu despre mizerie si nu comenteaza. Pentru ca la nivel municipal exista doar nucleul inchegat format din gasca braileanului, era absolut necesar ca cineva sa gandeasca la niste mizerii politico-administrative astfel incat sa ramana Luci la conducerea filialei judetene.

Despre astia se vorbea in vara anului trecut ca-s oamenii noi ai politicii romanesti? Ma indoiesc. Banuim ca USR va fi alungat din ograda guvernarii cat de curand si va fi interesant cum e barfa care spune ca Luci va ajunge la PNL. Foarte interesanta barfa, nu? Pentru ca a ajuns in politica locala bacauana datorita fustei, el fiind „maritat” pe meleagurile noastre, va trebui sa se adapteze oricaror miscari inteligente de a se mentine in top. Nu poate pe cai transparente? Nicio problema, Gasesc solutii.

PLUS-ul cu 2% pe plan local se va dezintegra practic in albastrul martian si ma gandeam daca Cristian Ghinghes e deranjat de miscarile astora. Cineva imi spunea ca nu are motiv. Agenda lui politica nu e atinsa de disparitia fizica a PLUS si de miscarile de solduri ale gastii useriste. Cred ca are dreptate.

Asadar, transferuri in graba din judet in locala, 81 membri la numar. Din filiale precum Livezi si alte comune unde USR nu insemna cam nimic. Daca se straduiesc si mai aduc ceva neamuri in filiala locala, treaba e rezolvata la alegerile din toamna.