Pareri

Incepe seria executiilor in USR Bacau. Valul doi! Iftime OUT!

Fuziunea USR cu PLUS aduce la suprafata razboaiele interne, dictatura de partid si „gusturile” fine ale braileanului care vrea sa faca o curatenie de primavara. „Necredinciosii” trebuie sa dispara din partid si cazul „Hriban” se va multiplica. Luci si-a adus aminte de Iftime, cel adus in organizatia Onesti pentru a candida la Primarie dar care a fost rapid tepuit in favoarea PNL dupa o intelegere cu Palar. Acelasi Iftime masluit la alegerile interne pentru candidatura la parlamentare si care castigase detasat acele alegeri interne in favoarea lui Lazar si Cernic.

Biroul Județean alcătuit nestatutar in septembrie 2019 de Stanciu, inclusiv prin adăugarea lui Iftime, începe să se autodevoreze înainte de alegerile comune USR PLUS si ieri Luci a transmis un comunicat pe grupul intern de WhatsApp in care incearca spalarea putinelor creiere ramase in partidul oamenilor noi. Pentru ca Iftime e din tabara PLUS acum poate fi una din problemele lui Luci. Dupa ce Luci s-a afisat cu Iftime in campaniile trecute chiar alaturi de Barna in vizita lui la Onesti, si-a adus aminte ieri ca acesta a fost prin PSD si ca a deranjat opinia publica in privinta transparentei si a oamenilor noi veniti in USR.

Dupa ce la municipiu au intrat in partid doar cei placuti de Luci, la judet au scapat cativa necredinciosi pe care trebuie sa-i curete. Care e momentul potrivit? Chiar acesta legat de alegerile din toamna in care se va alege conducerea comuna si unde Luci poate avea probleme daca nu ia masuri. Comunicatul dat pe grupul intern de Luci e unul care vrea sa ilustreze bunatatea actualului lider USR Bacau si transparenta partidului care are mari probleme de imagine in judet si in tara. Se vorbeste despre o „cultura politica” in momentul in care USR a dovedit ca a preluat metehnele partidelor vechi si e inzestrat cu o neputinta crasa. Cum le iau mintile puterea unora e de nedescris…

A inceput executia celor care nu sunt in ton cu camarila USR? Se pare ca da. Deciziile de invalidare ale lui Iftime si Enache din timpul campaniei au fost tratate preferential de Luci al nostru. Pentru ca s-a putut urina cu bolta peste deciziile comisiilor de doi lei. La fel si cu votul de la alegerile interne pentru parlamentare. Un fel de haos total in filiala judeteana USR.

 

One thought on “Incepe seria executiilor in USR Bacau. Valul doi! Iftime OUT!

  1. De camarila Stavarache din spatele si de pe langa Luci cand scrii??? Consilierul, secretara, intalnirile saptamanale ale lui Luci cu Stava la primarie … astea explica multe!! Inclusiv “blatul” de la locale.

Comments are closed.