Pareri

Cu ajutorul Guvernului, Bacaul va avea in 2021 doua strazi reabilitate.

Nu stiu daca Luci a invatat de la Ghinghes sau e invers si ma refer aici la modul de propaganda pe facebook. Cand vine vorba de „ziua decisiva”, Luci al nostru (de fapt al Brailei) ne scrie pompos ca bugetul e generos cu ajutorul Guvernului care a dat cat trebuie. Fiti atenti cam cat considera el ca inseamna generozitatea acestui Guvern cu Bacaul: „Alocăm, cu sprijinul Guvernului, fondurile necesare modernizării a cel puțin două străzi din municipiul Bacău, Salciei și Siretului (etapa a doua). Ambele străzi, acum doar balastate, vor fi modernizate integral: rețeaua de iluminat public, rețelele de apă-canal (introducere & extindere), asfalt, trotuare.”

Doua strazi ale municipiului Bacau vor fi reabilitate de la zero. DOUA! Un municipiu de 170.000 de locuitori cu peste 320 de strazi. Deci asta mentioneaza el astazi in propaganda facuta pe facebook unde indeamna consilierii sa ofere vot PENTRU.

Consilierii locali au șansa de a veni în fața băcăuanilor în ședința de Consiliu de marți, 20 aprilie, cu un vot PENTRU modernizarea străzilor sau riscăm blocarea proiectelor și pierderea finanțării!” Serios? E tot gogoasa cu SMUP-ul? Ca si acolo se bloca curatenia si ete ca v-ati apucat de spalat mecanizat si de curatenie in oras. Care proiecte se vor bloca amice? Care finantari? Cred ca esti cu gandul la alte zeci de transferuri din rural in urban la filiala USR de vorbesti in necunostinta de cauza.

Gogosile continua cu „Cu sprijinul pe care l-am obținut din partea Guvernului, CRAB are cofinanțarea necesară pentru a derula amplului proiect de extindere & înlocuire a rețelei de apă-canal pe zeci de străzi din municipiul Bacău, proiect aflat în licitație.

Consilierii locali au șansa de a veni în fața băcăuanilor în ședința de Consiliu de marți, 20 aprilie, cu un vot PENTRU extinderea & înlocuirea rețelelor de apă-canal sau riscăm blocarea proiectelor și pierderea finanțării europene!” 
Poti enumera cateva din aceste „zeci de strazi” din visul tau? Fondurile europene depind mai nou de bugetul local?
Nu spune Luci nimic de proiectele „bube” de marti, cele de exemplu legate de bugetul alocat CSM Bacau, semnificativ mai mic. El scoate in evidenta propaganda milogului care vrea sa para Dumnezeul bacauanilor. Consilierii au votat mereu tot ce e sanatos pentru orasul asta. Doar ca voi, martienii, ati promovat doar idiotenii.