Pareri

Vlăduț Voiculescu nu a spus nimic despre mizeriile protejatei Andreei Moldovan. Nici ca e actionar la Rofharma!

De ce varsa Vladut lacrimi de crocodil dupa ce a fost demis? Pai, protejata lui, dr. Andreea Moldovan se pare ca e actionar (impreuna cu sotul) la Ropharma si au interese mari in sistemul de sanatate. Chiar Vladut al nostru care vorbeste de mafia din Sanatate sa nu explice si lucrul asta? Sa nu explice mizeriile Aliantei USR-PLUS in ministerul din care au fost demisi? Nu-i asa ca v-au deranjat aranjamentele si se pierd niste bani?

Tocmai l-am urmărit pe Vlăduț Voiculescu făcând ca dracii, după ce a fost demis! Infiereaza pe toată lumea, invocă interese de grup, o lucrătură a mafiei din sănătate și sare ca un veritabil cerber în apărarea protejatei sale din minister, secretarul de stat Andreea Moldovan.

Totul este un teatru ieftin de păcălit fraierii!
Hai să vă spun și ce se ascunde in spatele acestor „tineri inimoși, iubitori de țară”. La Voiculescu e simplu: unchiul Nick e mare lobby-ist pentru Big Pharma. Deci interese financiare imense.
Presa a prezentat ieri și partea necunoscută din CV-ul secretarului de stat Andreea Moldovan. Aceasta și soțul sunt acționari la colosul farmaceutic Ropharma si dețin un SRL ce face business cu mai multe spitale.
In aceste condiții, secretarul de stat poate fi suspectat că a facut permanent jocurile unor grupuri de interese.
Cred că după plecarea lui Voiculescu va ieși la lumină mult mai multă mizerie. Singura parte bună este că românii au avut posibilitatea să înțeleagă ce se ascunde, de fapt, în spatele acestor politicieni cu suflu noi, dar cu metehne vechi..” a scris Dan Bucura pe pagina de facebook.