Pareri

Apar mizeriile USR dupa ce fuziunea USR-PLUS e definitiva!

PLUS a disparut de pe scena politica. Doar ca nume. Membrii PLUS sunt acum membri USR si asta da batai de cap tuturor filialelor USR din tara. Pentru ca in multe orase membrii PLUS depasesc numeric pe cei din PLUS si pentru ca urmeaza alegeri interne, capii filialelor USR se tem ca vor pierde sefia. Ce fac astia acum? Se devoreaza intre ei, se invita reciproc in partidul din cealalta tabara si fac jocurile incat mizeriile useriste sa ramana pe pozitii. Mai jos e o intamplare (din alte probabile mii) din Bucuresti. Sectorul 1.

Citind intamplarea ma gandesc cum jongleaza Luci al nostru si gasca lipitorilor din jurul lui. Cum se infinge Carligeanu si Mititelu in halca de membri PLUS si cum apeleaza la transparenta si implicare in politica locala. Si cum lanseaza postacii useristi atacuri la partea portocalie a Aliantei. Imi inchipui. Poate ca nu-i asa dar poate ca-i mai rau. Cand stii ce lupi sunt nu te poti gandi decat la sange si atacuri. PLUS-ul va fi tavalit si la Bacau? Eu zic ca va fi macel intern. Vom vorbi despre asta pe larg dupa ce surse interne imi vor da informatii (ca de obicei).

Luci, monitorizarea Urban Bacau merge bine? Sa stai geana! Avem material bun si de convins electoratul cat jeg e in politica oamenilor noi. Mai jos avem un mesaj pe WhatsApp trimis in disperare pentru a o ajuta pe Clotilde. Aia care stalceste limba romana. Aia care face circ din orice.

„Ca trivia. In timp ce in guvern PNL se cearta cu USRPLUS in interiorul USR au alte drame. In Alianta USR-PLUS Sector 1 sunt mai multi membri PLUS decat USR si urmeaza alegeri intern. Probabil ii e frica lui Clotilde sa piarda conducerea asa ca a acceptat in ultima vreme vreo 150 noi membri dintre care 30 si ceva transferuri din alte filiale si mai urmeaza o tura de transferuri de acceptat in sedinta de maine. Domnul de mai jos s-a transferat si el in S1 din Bihor si incearca sa isi convinga colegii sa se transfere si ei.
Asta asa, ce inteleg oamenii astia din democratie – cand sunt alegeri muta oamenii de colo colo cat sa iasa cine vor ei in conducere.