Pareri

Manipularile USR in stil mafiot. Comunistii ar fi invidiosi!

Mi se atrage atentia astazi ca exista o postare a unui userist din Brasov. Acolo unde s-a intors doctorul Andreea Moldovan proaspat demisa la pachet cu Voiculescu de la Ministerul Sanatatii. Observ o fotografie in care „renumita” doamna doctor primeste flori. Asta e bine. Ce se scrie in postare? „Brasovenii au spalat rusinea huiduielilor de ieri si au asteptat-o pe doamna dr. Moldovan cu flori”! Eronat.

Actiunea e organizata de organizatia locala USR-PLUS si la intalnire au fost prezenti membrii Aliantei mentionate. Ce-i drept si ei sunt „brasoveni”. Dar nu brasovenii mentionati in postare. Operatiunea care trebuia sa mai coloreze imaginea Andreei Moldovan a fost pusa pe tapet ca una a cetatenilor din Brasov tocmai ca noi sa fim (din nou) manipulati de acesti hashtagisti. Le-ar fi fost rusine sa recunoasca faptul ca cele 20 de persoane erau membrii Aliantei USR-PLUS?

Manipularile useriste au aceeasi culoare ca cele de la noi, Luci adoptand adeseori acelasi tip de manipulare. Urmeaza ca Voiculescu sa fie asteptat in Dambovita tot cu flori? De la damboviteni?