Pareri

Demisii in USR Bacau. Valul trei. „Mihaela” lui LuciDinBraila e trista.

Am mai scris despre demisii in masa in cadrul partidului de hashtagisti care au luat in barca mai multi membri decat au putut indoctrina cu prostie si viziune ZERO. Am foarte multi fosti membri USR Bacau in lista, membri care mi-au dat cele mai multe informatii din interiorul partidului in care doar gasca conteaza. Nucleul ala de mincinosi care au racolat oameni simpli, satui de politicul ultimilor ani si cu sperante ca ce le vindeau Luci era viitorul luminos al Bacaului.

Nu in ultimul rand vorbim de promisiunile legate de functiile oferite dupa ce s-au instalat in administratie si aici nu trebuie sa reamintim ce hashtagisti si ce gasca face parte din cabinetul si administratia Luci. Lipitorii de afise au ramas acasa pe facebook primind ordine de monitorizare (si a Urban Bacau) a presei si de propaganda violenta impotriva tuturor articolelor ce nu pupau USR-ul in dos. Nucleul pe care l-am cunoscut in 2018 in USR Bacau a ramas neschimbat, acelasi nucleu candidand peste tot, unii chiar pentru toate genurile de campanii electorale (europarlamentare, locale si parlamentare) pana au reusit sa puna mana pe ciolan.

Astazi au ajuns pe masa USR Bacau alte demisii dupa ce zilnic membrii racolati realizeaza faptul ca au fost trasi in teapa. Cu ideologii fake, promisiuni si viziuni. Userismul s-a decolorat mai mult dupa scandalul Voiculescu. Un fel de „Voiculescu Out” cum am promis eu ca scriu. Si fara prea multa cultura realizezi ca tinerii useristo-plusisti ajunsi in functii publice se tin scai de politica si nu cunosc demnitatea, astfel tot mai multi membri vorbesc despre jocurile politice ce le provoaca sila, depunand demisia pe masa partidului.

Vor ramane in USR Bacau doar gasca si cativa simpatizanti aici incluzand desigur si membrii familiei adusi in partid. Cumnati, sotii, frati sau surori. O suta de membri USR Bacau inseamna partidul care vorbeste despre dezvoltarea Bacaului. O mana de oameni hashtagisti au reusit sa obtina un procent de 13% in Bacau, cam cat aurul lui Simion. Practic, nu doar ca n-au convins dar sunt in cadere libera si nu cred ca vor reusi sa-si termine mandatul.

Demisionarii din USR Bacau imi povesteau azi despre niste lucruri incredibile. Cum nu au voie sa aprecieze postarile ce critica administratia si cum trebuiau sa contracareze anti-userismul. Demisiile si nemultumirile vin pe banda rulanta in Bacau si in restul tarii. Intre timp, „Mihaela” lui LuciDinBraila pleaca inapoi in Spania la cules capsuni pentru ca politica fiscala a braileanului n-a creat nimic in zona.