Pareri

Cristina Pravat: „Sfidarea întregii Românii și o radiografie a zilei de azi (prin ochii lui Viziteu – azi, fără reacție)”

Chiar asa! Bine subliniat. Nu stiu daca bacauanii mai tin minte cum crtitica LuciDinBraila consilierii care au facut front comun si au lipsit de la o sedinta a CL si in urma careia Luci al nostru i-a criticat dur spunand ca au fost alesi pentru a fi prezenti acolo si e putin contrar Codului Administrativ.

Ce s-a intamplat azi? USR-PLUS a lipsit de la sedinta de Guvern.

Miniștrii USR-PLUS s-au vorbit să fugă, de la ședința de guvern de azi, pentru a bloca votul pe proiecte ce vizau interesele tuturor românilor! Aceștia au făcut front comun și au lipsit fără motiv de la ședința de Guvern de astăzi.

Eu cred că atunci când ești în slujba cetățeanului ai datoria morală de a fi prezent și de a vota pentru binele comunității! Mai mult, conform prevederilor legale în vigoare, prezența la ședințe este obligatorie.
Păcat că guvernanții USR-PLUS aleși de români sunt prezenți și vocali doar în campanii electorale, nu și în ședințele unde se votează proiectele importante pentru România.
Domnilor guvernanți, vă rog să înțelegeți că aceste ședințe nu sunt o joacă.
Românii au votat niște oameni în speranța că aceștia vor lucra împreună pentru binele țării.
Atunci când lipsiți de la ședințe, atunci când respingeți proiectele bune pentru țară, nu ne faceți rău doar nouă. Vă faceți rău chiar vouă, familiilor voastre, prietenilor voștri și în final tuturor românilor, indiferent de opțiunea lor politică.
Vă așteptăm la muncă pentru a lucra împreună pentru România.” a scris senatorul Cristina Pravat pe pagina de facebook.
In 26 martie, LuciDinBraila critica fix gestul pe care tocmai Alianta din care face parte l-a facut astazi. Cam asa arata mizeriile USR la Bacau, mizerii provocate de edil. La nivel central mizeriile USR au explodat astazi odata cu demiterea lui Voiculescu dupa zeci de gafe facute in ultimele 3 luni.