Pareri

Barna: „Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru”

Acest CDR mai mic, Alianta USR-PLUS-PNL a fost tinut pe linia de plutire 7 luni de zile si asta in timp ce s-au mancat intre ei ca hienele. Si pe plan local si pe plan national, Alianta a functionat atat timp cat s-au inteles in privinta impartirii puterii in stat si a functiilor banoase. Doar ca, in mod firesc aceste aliante nu tin multa vreme dupa ce se nasc inainte de alegeri si asta pentru ca interesele personale si de partid sunt mereu mai presus de cele ale romanilor care au fost pacaliti si de Alianta USR-PLUS-PNL cum s-a intamplat si cu CDR-ul.

Dupa ce sistemul de sanatate s-a spart in bucati si saptamanal apareau probleme in urma carora pacientii mureau pe capete, capul lui Voiculescu trebuia sa cada asemeni lui Ponta dupa Colectiv. Ce am vazut astazi? Am vazut cum s-a tinut Voiculescu cu dintii de scaunul de la Sanatate in loc sa-si depuna demisia. Ar fi iesit mai putin sifonat si am fi avut impresia ca traim intr-o tara cu un grad mare de civilizatie a partidului de guvernamant. Ministrii din tarile europene isi dau demisia in primul minut dupa ce asupra lor planeaza vreo suspiciune de incompetenta. Ai nostri n-ar demisiona nici daca le-o cere o tara intreaga! Gasca userista l-au tinut in brate pe Voiculescu si am asistat la mizeriile USR care au continuat sa fie prezente prin atitudinea lui Barna.

Ma gandeam ca astia noi au demnitate insa m-am inselat. Cand ceva nu merge bine, nu dai vina la nesfarsit pe vechile administratii asa cum au tot urlat postacii martieni pe facebook ci te apuci de treaba. Care treaba? Reformarea din temelii si taierea in carne vine in ceea ce priveste sistemul de sanatate. La declaratii politice si propaganda Voiculescu a fost intotdeauna campion. La textele postate pe retelele de socializare deasemenea. Si atat! Proiectele vizionare pe hartie sunt singurele ramase mostenire in urma ministrului Voiculescu.

Alianta de guvernare fierbe si cele trei partide au scos sabiile. Se arunca acuze unii impotriva celorlalti si se pare ca destramarea Aliantei care ne-a pacalit in toamna e aproape. Nimeni nu mai sustine pe nimeni si haosul domneste in Alianta lui Barna, Ciolos si Orban.