Advertorial

Pentru fericirea masinii tale, alint-o „La Duca”

Tocmai am aflat ca in municipiul Bacau sunt circa 70.000 de autoturisme in evidentele autoritatilor. Cand mi-am cumparat masina am aflat ca ea necesita si intretinere aici fiind vorba de schimbarea unor piese atunci cand se defecteaza, schimb de ulei si filtre periodic, schimb de anvelope iarna/vara si nu in ultimul rand…spalata. Exterior/interior asa cum ii sta bine unui autoturism ce-ti transporta membrii familiei catre munca, scoala sau concedii, spre un loc cu iarba verde, o balta cu peste daca esti pasionat de pescuit sau spre bunicii de la tara.

Si momentul ala cand masina nu mai functioneaza cum trebuie e cel mai stresant dintre toate celelalte. Cand ti-e lumea mai draga, ceva nu mai merge bine la automobil. Si incepi sa cauti un service auto intrebandu-ti prietenii unde iti recomanda mecanici profesionisti, unde dureaza cel mai putin si unde au incredere sa le incredinteze mecanicilor bijuteria ta la care tii atat de mult.

Daca nu faci asta risti sa ajungi la un service gasit in cale si unde mecanicul, plictisit de job, afectat de astenia de primavara si tragand nervos dintr-o tigara, sa-ti spuna solutia problemei doar ridicand capota…apoi indicand pretul corect. De cele mai multe ori, preturile ti le fac din ochi, la prima vedere. Si uite ca de-asta nu prea ai nevoie in momentele in care esti dependent de masina ta.

Daca nu vrei sa treci prin momente dificile orbecaind dupa un service profesionist din toate punctele de vedere, ne asculti sfatul si mergi direct la Service „La Duca”. La prima vedere iti pare o farmacie. Nu ai timp sa arunci o privire si te preia receptionerul. Simti responsabilitatea omului potrivit la locul potrivit si esti indrumat imediat spre unul din mecanicii priceputi de aici. Uitam sa va spun, service-ul e pe strada 22 Decembrie la numarul 3. (Fostul IRUC)

Promptitudinea cu care angajatii identifica problema si se preocupa de rezolvarea ei intr-un timp foarte scurt te face sa crezi ca se poate si la noi astfel de servicii. Mi s-a explicat faptul ca aici nu se admite carpeala si asta tocmai pentru ca „La Duca” e constient de importanta sigurantei tale conducand masina. In plus, dotarea service-ului e una dintre cele mai bune dintre toate vizitate in ultimii ani si nu-i vezi pe mecanici improvizand operatiile necesare repararii masinii tale.

Poti servi o cafea buna la terasa amenajata in curtea service-ului cat timp mecanicii se ocupa de masina ta. Dupa ce iti iei masina reparata, „La Duca” are si o spalatorie profi unde baietii ti-o fac ca noua! Modul de abordare al oamenilor de aici m-au facut sa ma reintorc mereu cand am o astfel de problema si sigur te vor convinge si pe tine la prima vizita. Incarcarea instalatiilor cu freon, vulcanizare si toate chichitele cerute de masina ta sunt rezolvate pe strada 22 Decembrie la nr. 3.

Retineti doar numele: „La Duca”. Ii gasiti si pe facebook AICI.