Pareri

Parcarile cu ADN de Braila sunt mai scumpe ca alea de Cluj. Opozitia spune PAS!

In municipiul Bacau sunt estimate ca posibile numar de parcari create circa 18.000. In evidentele autoritatilor sunt circa 70.000. Un 20% acoperire „de piata” in momentul in care tot Bacaul parcheaza pe maidan sau pe prima banda a strazilor.

Asadar 5 autoturisme se vor „bate” pentru un loc de parcare, atentie, virtual creat de administratia LuciDinBraila. Ce se intampla cu celelalte 4 autoturisme care nu vor prinde un loc? Nimic. Vor parca in continuare pe langa bloc, acolo unde spatiul permite. Avantajul celor care parcheaza unde apuca, adica cele 4 autoturisme e ca pot face asta la orice ora din zi si din noapte pe cand cei care vor plati 300 lei anual (daca va exista vreodata un asa scenariu pesimist) vor putea face asta doar dupa ora 17.00.

Lasand la o parte statistica, una care e din start impotriva unui proiect defectuos gandit, consilierii partidelor din opozitie nu vor vota actualul proiect in actuala forma, asistand in curand la o alta sedinta de CL, un alt circ si un esec. Propunerea de 100 lei anual, de bun simt, a celor de la PSD pare macar una care nu arata a japca si a disperare. Dar nici suta asta nu merita platita pentru ca cele doua dungi de vopsea costa mai putin de-atat si pentru autoturism platim impozit. Impozit pentru ca sta pe domeniul public, Rovinieta pentru ca circula pe drumuri judetene. Asigurare pentru ca unii „e mai nebuni”…si tot asa. Parcarea trebuie platita in functie de ce conditii ofera. Cele gandite de Luci nu ofera nimic. Bai, dar nimic. Alea din Cluj facute de baietii destepti, pe cinci nivele, aerisite, supravegheate si acoperite costa 200 lei anual. A noastre se vor la 300 lei pentru ca au gena braileana?

Mai intai investiti in parcari, bai, investiti daca stiti ce e aia. Vopseaua nu-i investitie. Nici daramarea unui grup de garaje nu-i investitie. Dupa ce investesti, vii cu oferta si cu prezentarea a ceea ce detii, apoi ceri pretul corect. La texte si desene sunteti la fel de buni ca Necula. Si atat!

Luci, iti tremura barba? Esti constient ca nu poti face japca cerand 300 lei, nu? Realizezi ca te faci iar de „cocoa” chiar si flancat de Ghinghes si Popovici (care mai nou face si politica uitand ca el ar trebui sa faca altceva).