Pareri

Mosierii domeniului public al Bacaului. Oamenii noi din politica locala?

„In Bucuresti taxa pentru parcarile de resedinte sunt de 84 lei/an în zona A, 66 lei/an în zona B, 55 lei/an în zona C, 37 lei/an în zona D.”

„Conform Primăriei Brașov, prețurile variază de la 120 la 156 de lei, în funcție de zonarea orașului. De asemenea, odată închiriat, locul este valabil 24  de ore din 24.”

„În orașul Piatra Neamt, prețul anual pentru parcarea rezidențială este de 165 de lei. ”

Asta a scris astazi zdbc.ro care au cautat aceste informatii. Carevasazica in alte orase mari taxa e mult sub cea propusa de braileanul nostru. Cica Miroseanu se ocupa de asta dar „interpretarea proprie” ne face sa credem ca nu e chiar asa. Luci e in tot si in toate. Practic, astia par mosieri pe mosiile lor si nu tin cont de opiniile bacauanilor si mai ales de miile de critici aduse pe postarile de gen referitor la suma de 300 lei care e mult prea mare pentru ceea ce ofera Primaria deocamdata. Doua dungi intre care va fi locul tau de la ora 17.00 pana dimineata la prima ora.

Luci nu a inteles ca nu conduce Bacaul ci e doar votat sa reprezinte cetatenii si sa le asculte parerile. Luci n-are vreun document in care sa se stipuleze ca e un brailean mosier in municipiul Bacau si propune o taxa de 300 lei anual pentru virtualele parcari desenate in moment ca a ratat marirea taxei de salubritate si a celei pe imobile. „Interpretarea proprie” imi spune ca e un fel de razbunare pe cei care au facut ca marirea taxelor sa dea gres.

La ce critici vin pe retelele de socializare, proiectul, sub forma asta e deja sortit esecului. Bine, administratia LSV e deja obisnuita cu esecurile si probabil ca nici nu cred in reusita acestui proiect defectuos din prisma organizarii, intretinerii si a costurilor propuse. La ce critici vin pe facebook, daca Luci le-ar citi nici nu mai e nevoie de apelurile disperate pentru ca bacauanii sa propuna si sa aduca sugestii pentru dezbaterea publica in care se afla proiectul.

Domeniul public nu e proprietatea braileanului pentru ca el a venit cu mana-n buzunar de acolo. Asadar nu ar trebui ca administratia sa ne tot explice ca e domeniu public si nu se cade sa parcam gratis pe el. Serios? Sunteti mosierii alesi prin vot secret in 27 septembrie 2020?