Pareri

Administratia s-a pus pe „rupt picioarele” directorilor din institutii?

Sunt la Adăpostul de câini, unde o persoană a sărit gardul și a intrat în incintă, pentru a relata o situație (în interpretarea proprie).„. Asa incepe sa relateze LuciDinBraila o intamplare de vineri seara. Deci, o persoana a sarit gardul la Adapostul de caini si a intrat in incinta. Mentioneaza despre o „interpretare proprie” si asta e bine. Hai sa relatam si noi in acelasi mod aceeasi intamplare dar povestita de cel vizat de brailean. Vizat inseamna „pe lista neagra” in limbajul propriu. Cine e pe lista neagra in afara de Adrian Gavriliu? Mai e Dinu Pancescu, directorul de acolo.

Sa revenim. Un cetatean a sarit gardul seara tarziu. In „interpretarea proprie” e clar un „sol de pace” al braileanului. Asta dilimache a zarit un sac de plastic si brusc a considerat ca obiectul poate fi demn de un breaking news insa l-a anuntat pe Luci. Ce facu’ Luci? In chiloti fiind pe la 8 seara a purces cu toata viteza spre Adapostul de Caini chemandu-l pe Pancescu la „locul crimei”. Dinu a insistat ca e o prostie sa intre seara pe acel teren de vreo 14 ha pentru ca e un teren foarte accidentat si nu e o asa urgenta incat sa nu poata astepta pana maine. Luci a insistat, a intrat cu Dinu pe tarla si a zarit sacul care, desi „solul de pace” al lui Luci banuia ca e plin cu maidanezi morti era plin cu resturi de mancare pentru ei. Deci un mare fas.

Ce a urmat insa nu e povestit de Luci. E „colorat” intr-un text al postarii si fiti atenti cum:

Însă, dacă printre cei care citesc postarea se numără și persoane pe care, din dorința de a ajuta, le bate gândul să procedeze similar și să-și asume riscuri sărind gardurile de aici, eu îi sfătuiesc să nu o facă. Pentru ca așa cum ziceam, în seara aceasta, din păcate, a fost necesară deplasarea Ambulanței. Aici nu este asfalt, ci un câmp de 12-13 hectare, pe alocuri accidentat.„. Colorat textul. In realitate, Dinu Pancescu e cel care s-a accidentat grav, fractura de tibie si a ajuns cu Ambulanta la Urgenta, fiind necesara o operatie de urgenta. Ati inteles cum „coloreaza” Luci textele? Astfel incat sa para bunul samaritean. Luci, scumpule, de ce n-ai mentionat despre starea in care se afla directorul Dinu Pancescu? De ce n-ai relatat intamplarea exact cum a fost?

Ma gandesc sa sar gardul Primariei seara si sa fac niste poze. Nu se poate? Ok. Cine e dilimache saritor de garduri la lasarea intunericului? Ce ar trebui sa se intample cu el acum?

Vorbesc amicii prin Primarie ca Dinu e pe lista neagra a lui Luci si se cauta nod in papura. Idem cazului lui Gavriliu. Ai explicat ce cautai tu la ora 21.30 la Adapostul de Caini? Eu n-am inteles decat ca ai pasat prostia spre vicele Ghinghes desi nu cred ca el raspunde de acest lucru.

Vorbim de 12-13 hectare, în afara zonei de cuști, unde câinii sunt hrăniți și se mișcă liberi.
Faptul că li se oferă această libertate și sunt hrăniți corespunzător, este îmbucurător, ce îmi diplace însă, sunt sacii de plastic pe care i-am găsit aruncați și lăsați așa.„. Cat de idiot sa poti fi sa te duci in alta panta penibila. Esti multumit de conditiile oferite cainilor dar nu ti-au placut sacii aruncati…asa. Fotografia cu sacii ti-a trimis-o „solul de pace”? Adica viceprimarul Ghinghes trebuie sa faca un raport pentru un sac lasat pe terenul de 14 ha al Adapostului? Bai, tu te auzi? Sincer, te auzi? Eu consider ca viceprimarul Ghinghes ar trebui sa ia atitudine. Parerea mea. Propria interpretare. Ar trebui sa-ti traga un dus cu apa rece si sa-ti explice ca exagerezi.
L-ai sunat pe Dinu Pancescu sa-l intrebi cum e? Cum se simte? Nu! Stiai ca vineri era in perioada de covalescenta dupa o perioada cu nuante de COVID-19? L-ai intrebat cum se simte dupa? Chiar trebuie politizat si Adapostul de Caini cu martienii useristi dupa ce vedem tentative dupa tentative esuate?
Ai socotit ca evenimentul se incadreaza la accident de munca? A fost declarat accidentul de munca sau despre asta nu trebuie discutat?
Hai Luci, putina transparenta se poate? Dar nu genul de transparenta in interpretarea proprie ca ne-am saturat de minciuni!