Pareri

Verbul „a crea” conjugat gresit de administratia LuciDinBraila. Sute de critici in primele minute ale aparitiei proiectului!

 

„A fost lansat în dezbatere publică regulamentul pentru atribuirea, utilizarea şi digitalizarea locurilor de parcare de pe raza municipiului Bacău!” Asa suna noua fumigena a administratiei LuciDinBraila si observ ca postacii lanseaza la apa un proiect cu multe semne de intrebare si cu multe critici din partea bacauanilor. Deja!

Pe postarea viceprimarului Ghinghes observ un procent de 90% al comentariilor ce sunt critice sau care le explica celor din administratie ca nu arata deloc bine acest proiect.

Abia intrat in dezbatere publica, proiectul e vizibil saracacios in solutii pentru situatiile speciale in care bacauanii s-ar afla fiind platitor de taxa. Suma propusa pentru un loc de parcare, 300 lei nu ar fi mare in alte conditii, e foarte mare in conditiile in care pe actualele amplasamente unde masinile sunt parcate acum, vine administratia si traseaza doua dungi. circa 300ml vopsea apoi iti cere banii astia. Sunt bacauani care ar plati poate si 1.000 lei pentru un loc de parcare dar nu unul „creat” cu pensula. Asta nu inteleg cei din administratia braileanului.

In timp ce in Piatra Neamt taxa anuala e putin peste 120 lei, in Cluj e circa 200 lei si in Roman tot putin peste 100 lei, Bacaul se vrea mai cu mot, suma pentru vopseaua cumparata de la firma de renume fiind practic vanduta la suprapret. Un asemenea proiect nu va trece de CL si martienii vor da vina din nou pe PSD. Astia le pun piedica in a dezvolta Bacaul. Eu le-as propune sa-l retraga din dezbaterea publica, sa-l regandeasca si sa incerce din nou peste un an.

Cum locurile de parcare trasate cu doua dungi in Bacau vor fi extrem de rare, cei din zone precum Miron Costin vor continua sa parcheze „gratuit” pe prima banda a strazii si nu se vor inghesui sa plateasca 300 lei anual pentru un maidan vopsit aflat la 500 metri distanta. Verbul „a crea” e perceput gresit de administratia LuciDinBraila si criticat de bacauani.

Reganditi totul babaieti…sau poate ca v-ati obisnuit cu esecurile in a recrea Bacaul?