Pareri

Dorin Chirilescu si-a pastrat calmul si bunul simt in politica locala.

L-am avut vineri invitat la „Chestiunea Zilei” pe Dorin Chirilescu, consilier independent in Consiliul Local Bacau. Ma gandeam eu ca il voi avea aliat intr-un atac asupra braileanului ajuns edil si ma gandeam deasemenea ca am cu cine tavali Alianta ce lanseaza doar proiecte ciudate si nu pune accent pe prioritati.

Spun asta mai ales dupa ce Dorin Chirilescu a fost tinta atacurilor continue in tabara Aliantei din campania electorala inclusiv in sedinta de vineri, el fiind consilierul care pare sa le incurce calculele politice in ceea ce priveste manevrele politice gandite de brailean.

N-am avut sansa asta. Dorin a avut acelasi bun simt pe care-l stiu de cand il cunosc si nu a lansat atacuri asupra lor. Dimpotriva, Dorin a mentionat despre o membra USR (Felicia Ciobanu) cu care a avut o discutie constructiva, laudand acest aspect si mentionand ca asta si-ar dori si pe viitor in ceea ce priveste relatia cu Alianta USR-PLUS-PNL pentru dezvoltarea Bacaului.

Consilierul independent a vorbit despre proiectul sau de suflet, cel legat de daramarea garajelor, mentionand ca il sustine pe viceprimarul Miroseanu in demersul sau vizand proiectul cu pricina, votat vineri in sedinta de CL.

SSPM-ul va putea functiona dupa ce am ajuns la un consens si am votat Consiliul de Administratie provizoriu. Va putea astfel intra in legalitate si se va putea ocupa de repararea strazilor din municipiul Bacau” a mai spus consilierul Dorin Chirilescu.

Legat de transmisiile live ale sedintelor de CL, Dorin Chirilescu a mentionat ca acestea vor fi transmise in curand pe o pagina oficiala a Primariei Bacau si nu pe pagina personala a lui Lucian Viziteu. „Lucram la o solutie si o entitate independenta va face aceste transmisii pe viitor pentru ca bacauanii sa poata comenta chiar daca sunt blocati pe pagina edilului” a spus Chirilescu.

Fara sa incerce a blama administratia, Chirilescu a mentionat ca opozitia va vota intotdeauna pentru proiectele benefice Bacaului si nu si-au fixat un target pentru a bloca tot ce vine din partea Aliantei. Intr-o emisiune de circa 20 de minute, consilierul Dorin Chirilescu a pastrat un ton calm si a folosit un limbaj plin de bun simt, ramanand in sfera politicienilor locali care nu agreeaza circul.