Pareri

Articole platite? Asa, si? Deranj la USR.

Hai ma s-o lamurim si pe asta. Asta cu articolele platite. Nu mai specific ca asta e pe limba postacilor carora nu le plac opiniile urbane dintr-un moment sau altul al istoriei de 9 ani de existenta. Da boss, de 9 ani Urban Bacau isi lanseaza opiniile in spatiul online numit facebook si mereu a deranjat pe careva. Pai ce, mi-am propus sa fiu Mesia in spatiul online? E undeva declaratia asta? Deci, cica opiniile mele sunt asa cum sunt platite, adica au culoare politica.

Orice opinie din bula politica e de-o parte a scenei despre care vorbim. Daca ii laud pe pesedisti deranjez bula penelista, daca laud useristi ii deranjez pe cei din ciuma rosie si tot asa… N-ai cum s-o dai pentru toate taberele de politicieni hidosi si japcari ce se perinda prin guvern dupa ce fac campanii mizere si ne mint frumos in campaniile electorale. Cand aveam opinii pro USR, nu eram pe placul pesedistilor si al penelistilor din bula mea. Recunosc ca primeam foarte rar comentarii de genul „esti platit sa scrii”. Din vara lui 2020 scriu despre mizeriile USR aproape zilnic si recunosc ca nu imi e greu sa le gasesc fiind campioni la penibilitati mai ceva decat Veorica ciumei PSD. Pana sa blochez vreo 15 postaci jegosi ai USR, platiti de partid sa contraatace, primeam tot felul de comentarii de genul „esti platit sa scrii mizerii”. Am depasit momentul si in 2021 mai apare cate un tembel o data pe luna, ratacind probabil prin jungla mea urbana.

Babaieti, faptul ca cineva imi ofera o cafea placandu-i ce scriu, e ceva rau? De ce n-ar trebui sa ma plateasca cineva pentru munca depusa? Vorbim despre foarte mult timp consumat pentru postarile urbane si pentru articolele de pe blog si stim cu totii ca timpul inseamna bani. Am castigat foarte multi bani, e adevarat si inca sunt in trend pentru ca am opinii care plac unora. Si sunt unii care le apreciaza si considera ca trebuiesc rasplatite. Asa, si? Voi astia din USR vorbiti despre rasplata articolelor pro? Sa nu scormonim prin trecut ca facem rau si provocam indigestie in partid. Sa nu aducem aminte de articolele „rasplatite” de voi ca nu da bine la ten.

Cand vorbiti despre credibilitate priviti la braileanul care a promis ceva si face totul pe dos si cred ca asta ii intereseaza pe bacauani, nicidecum opiniile personale ale Urban Bacau. Stim ca impactul postarilor Urban Bacau deranjeaza culoarea albastra din politica libidinoasa locala si stim ca vorbiti despre credibilitate ca sa va aflati in treaba. Faptul ca niste postaci analfabeti incearca sa jigneasca opozitia useristilor si n-au succes, nu-i din vina mea.

Mai sunt unii care imi vorbesc despre moralitate si viitorul copiilor nostri cand vine vorba de blogging. Serios? Nu va puneti problema asta cand sustineti mizeriile din USR? Nici cand sustineti mizeriile PNL? Aveti pretentii de moralitate cand vine vorba de Urban Bacau? Serios? Cand baietii destepti ajunsi in cabinetul braileanului erau platiti sa scrie prostii nu ati mentionat nimic despre moralitate pentru ca Urban Bacau era in mintea voastra Fecioara Maria si telul in viata era parte a genului de postari mentionate? Toata lumea plateste munca si asta nu e un pacat. Ca doar nimeni nu a muncit gratis in politica romaneasca si daca ma gandesc la sacrificiile unui Cernic bacauan vedem urmarile. Urmarile financiare vin dupa o moralitate ieftina si prezenta in spatiul online dupa ce s-au cumparat articole. Stiu, alea nu-s de blamat pentru ca au fost pro USR.

Useristii nu mai citesc Urban Bacau si-mi scriu asta in privat mentionand ca nu mai simt impartialitatea articolelor si postarilor. Serios baieti? Tot impartial eram si in cele 402 articole pro USR? Opiniile personale trebuie sa fie mereu diferite si asta e cel mai bine intr-o societate sanatoasa, asadar rezistati si la cele pe care nu le sustineti. Si cine pierde ceva daca voi cititi doar ce scrie braileanul?

Urban Bacau scrie si articole platite, clar, ca doar n-o fi rau sa prestam munca remunerata. Asa, si? Unde e problema? Ati venit cu o contra oferta si am refuzat-o?Astia care vorbiti de Sechelariu, nici daca va mai nasteti de trei ori si nu reusiti sa fiti demni sa va foloseasca pe post de hartie igienica. Asa, sa stearga cu voi rahatul din USR. Am avut o intelegere in urma careia a demonstrat ca este cel mai barbat dintre toate curvele politicii bacauane care au ajuns in Primarie cu sustinerea a 8% din electorat. A fost omul si este omul care a demonstrat ca demnitatea nu sta in bani si am cea mai buna parere despre politicianul care a stiut sa piarda demn.

Faptul ca intretin un proiect pe banii mei de 9 ani si faptul ca sunt nopti pierdute pentru a livra opinii si imagini proprii inseamna munca. Munca trebuie rasplatita in orice domeniu si nu vad vreo problema. Tudor l-a filmat pe brailean gratis in campanie? Avram a facut campania USR-PLUS gratis? Emisiunile de campanie din spatiul online au fost gratis? Au fost pe bani! Ati platit pentru imaginea voastra insa va deranjeaza cand altii platesc pentru imaginea lor. Sunteti un fel de curve ieftine.

Va readuc aminte ca Urban Bacau a scris despre Piti, Ciuma Rosie, Javriliu, Tartorul Benea sau DinuMaidanezu si tare mult placea astora martieni de azi. Si mai retineti un aspect, postacii useristi au demonstrat ca sunt cei mai jegosi postaci de partid din toate timpurile ei avand cele mai jignitoare comentarii si cele mai acide din categoria mentionata, dovedita in doar 6 luni de administratie locala. Ei sunt practic cea mai mare ciuma a online-ului depasind pesedistii la imbecilitate si tembelism.

Impartiala trebuie sa fie presa dar nici ea nu e de cele mai multe ori, un bloger nu e in slujba cetateanului si trebuie sa aiba opinii proprii. In categoria „Pareri” sunt fix doar opiniile mele. Platite sau rasplatite adeseori. Deranj la USR?