Pareri

Ivancea versus Luci. Ivancea versus ZERO!

În campania electorală din toamnă au existat două locuri eligibile la nivel maxim ce au fost dorite de candidaţii din cursa electorală. Unul pentru fotoliul de primar al municipiului şi altul de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Primăria a fost câştigată de cel care a minţit electoratul şi CJ a fost pierdut de cel care a fost minţit de cel care a câştigat Primăria Bacău. Faină treabă. Analizăm un pic scandalurile în care au fost implicaţi cei doi câştigători în primele şase luni de mandat? Dacă încep cu Ivancea şi menţionăm ZERO de partea cealaltă Luci a depăşit orice numărătoare existentă. Dacă pentru primul. proiectele au fost singura preocupare pentru Luci mizeriile au continuat şi după campania făcută la fel de mizer.

Cum de a reuşit Ivancea să rămână echilibrat în conducerea CJ şi cum de Luci s-a bălăcărit în continuu prin şedinţele CL? Simplu!

Intenţiile din campania electorală au fost diferite pentru cei doi, chiar la poluri opuse, pe Valentin Ivancea îl vedem pe teren printre oameni, pe Luci îl vedem doar pe facebook atacând în continuu consilierii din opoziţie.