Pareri

Ghiorlanii din USR vor toţi senatori.

Bine, nu toţi ghiorlanii ajung senatori dar cine minte frumos electoratul, confiscă protestele şi îşi ascultă şeful fără să respire măcar în faţa lui, poate. Genul ăsta de ghiorlani au linişte patru ani şi salarii babane pentru că deh, au de returnat bani colegilor care i-au împrumutat în campania mizeră făcută în 2020.

Şi dacă ghiorlanii reuşesc să convingă patronii de la centru să anuleze nişte alegeri interne care au avut câştigători alţi membri decât lipiciosul, şansa de reuşită e mai mare.

Senatori ar vrea să fie şi ghiorlanii postaci ai USR care, au ajuns să fie senatori de facebook. Genul ăla de ghiorlani care nu pricep nimic, scriu tâmpenii la ordinul zevzecului şăf şi nu pricep nici măcar ce scriu ei înşişi. Genul de ghiorlăi lătrai ce au impresia că în jurul lor ar trebui să existe doar USR-ul.

Senatorii de facebook latră şi fac asta din două motive. De ciudă că nu au prins un oscior din puterea administrativă şi pentru că altceva nu ştiu. Unii au fost angajaţi pe bani să facă asta până au trecut pe roşu la unul dintre semafoarele libertăţii de exprimare şi au renunţat.

Îi deranjează la extrem critica şi în cazul de faţă critica Urban Bacău, spunând ei că articolele sunt plătite şi „au rezerve în a crede ce scrie”. Când eşti prost destul amice? Când ai cererile DNA pe masă şi procesul unui membru de cabinet pe rolul Judecătoriei? Când purtătorul de cuvânt şi alt membru al cabinetului dau bir cu fugiţii după ce văd că nu merge şi fără diplomă de studii? Sau când Luci spune că habar n-are de angajările făcute ilegal?

Senatorii adevăraţi sunt preocupaţi de scandările jegoase ale câtorva descreieraţi şi cred cu tărie că asta-i menirea funcţiei primite în urma votului. Comunicatele în urma cărora şefii de partid îi au încă în graţii. Aceiaşi senatori nu scot un sunet când vine vorba de penalii în funcţii aflaţi la Primăria Bacău şi nici despre angajările ilegale.

Apropo, aţi semnat pe listele „Fără penali în funcţii publice”? Ce spun senatorii de facebook despre asta? Că a fost o victorie uriaşă! Exact atât îi duc capul! Şi nu vă imaginaţi că idioţeniile din capul postacilor sunt altceva decât cele din capul senatorilor! Aceeaşi Mărie, altă pălărie.