Pareri

Useriștii nu sunt de acord cu protestele românilor. „Prostani manipulați!”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru și-a exprimat punctul de vedere față de protestatarii care au ieșit pe străzi în marile orașe:

Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou in seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Fiecare om ieșit astăzi la aceste proteste ridicol- grețoase nu este un român adevărat, cum își imaginează. Ci, o spun cu toată eleganța, e doar un biet prostan manipulat. Dar e un prostan care ne scuipă-n față.” – Vlad Mixich.

Habar nu am daca protestatarii au dreptate in demersul lor dar imi aduc aminte de protestele #rezist la care useristii au reactionat in alt mod. Atunci se vorbea despre dreptul fiecaruia de a protesta, de a isi exprima opinia in spatiul public USR-ul fiind partidul care sustinea orice protest in strada ce era indreptat impotriva PSD. Ce spun azi useristii? Mai sus puteti reciti. Sunt un fel de prosti, saraci si analfabeti. Au socotit „desteptii” ca poate marea masa a lor au votat USR? Astazi am filmat protestul din Bacau fara sa fiu parte a lui participand ca un simplu spectator. Au fost cel putin 4 oameni pe care i-am revazut si cu care n-am mai vorbit de la alegerile din toamna pentru ca au votat USR si nu le-am impartasit opinia. Foarte multi votanti USR in aceasta seara in Bacau si in tara.

Vrajeala cu „hauristii” nu tine chiar daca recunosc faptul ca Sosoaca nu-i intreaga la minte. Protestatarii nu-s „hauristi” martienilor! Sunt o buna parte a electoratului ce a votat „O Romanie fara hotie” in toamna. Bine, pentru voi nu mai conteaza acum pentru ca au trecut alegerile si votantul are respect pana pune stampila pe voi.

Useristii afirma ca astia imprastie boala. Serios? Imaginile cu sutele de oameni ingramadite in Mall, in market sau la biserici, in statiunile de munte sau in aeroporturi, le vedeti? Stim, scandarile impotriva tembelului de la Sanatate deranjeaza si trebuie sa redeveniti postaci ieftini. Cei din strada, prezenti in zeci de orase din Romania sunt doar oameni, nu „hauristi”. Cei de la #rezist tot oameni erau. Nu va convenea cand PSD-ul va numeau prosti cu diploma.

Va mai spun odata, in strada, in Bacau, azi, au fost multi votanti USR. Joac-o pe-asta si tratati altfel protestele care pot deveni mai periculoase daca nu stiti sa comunicati decat in stilul vostru useristo-mafiot!